Üni mi eğitim araştırmada mısınız? Bir de kan almak damar yolu açmak gibi ayak işleri mi bunalttı yoksa genel bi istemediğinizi mi anladınız?
Hepsi birdenparcalıbulut yazdı: ↑04.08.2019 - 20:22:10Üni mi eğitim araştırmada mısınız? Bir de kan almak damar yolu açmak gibi ayak işleri mi bunalttı yoksa genel bi istemediğinizi mi anladınız?
Sıkmayın canınızı, hayırlısı olsun..
Düşünün nan
Gafaniz acimaz
Gafaniz acimaz
Sadece afla dönebilirsiniz. Öle bise yok.dr_yusufbugra yazdı: ↑04.08.2019 - 21:20:36Ben kadın doğumdan istifa ederken haklarımı saklı tutarak feragat etmiştim geri dönme ihtimali oluyor o zaman
Affettiler de gene de dönmedim, bilmiyorum o zaman öyle dedilerdiDR_aesthetic yazdı: ↑04.08.2019 - 21:47:58Sadece afla dönebilirsiniz. Öle bise yok.dr_yusufbugra yazdı: ↑04.08.2019 - 21:20:36Ben kadın doğumdan istifa ederken haklarımı saklı tutarak feragat etmiştim geri dönme ihtimali oluyor o zaman
Düşünün nan
Gafaniz acimaz
Gafaniz acimaz
Üsülme diye ööle demişlerdr_yusufbugra yazdı: ↑04.08.2019 - 21:49:04Affettiler de gene de dönmedim, bilmiyorum o zaman öyle dedilerdiDR_aesthetic yazdı: ↑04.08.2019 - 21:47:58Sadece afla dönebilirsiniz. Öle bise yok.dr_yusufbugra yazdı: ↑04.08.2019 - 21:20:36
Ben kadın doğumdan istifa ederken haklarımı saklı tutarak feragat etmiştim geri dönme ihtimali oluyor o zaman

1 ay çok erken. Belki alışırsınız bence hemen istifa kararı almayın. Bunda sınır 6 aydır bence bir branşa alışmanın max süresi. Eğer sonrasında da hâlâ istememe hali varsa istifa etmek mantıklı olabilr. Biraz sabredin
Haklarım saklı kıdemim saklı yatağım temiz olarak feragat ediyorum. Dönersem 5 nöbetle başlarım. Pansumanları çömez yapar yazmıştırkutsaclirapunzel yazdı: ↑04.08.2019 - 23:15:22Üsülme diye ööle demişlerdr_yusufbugra yazdı: ↑04.08.2019 - 21:49:04Affettiler de gene de dönmedim, bilmiyorum o zaman öyle dedilerdi![]()
"Ne yaparsan yap pişman öleceksin , belki yaptıklarından , belki yapmadıklarından." - Dostoyevski
İlk ay istifa etmek için çok erken en az 3 ay(ideali 6 aydır) kişi kendini denemeli ondan sonra istifa veya devam etme kararı vermeli diye düşünüyorum... Hepimiz canımızın sıkkın olduğu dönemlerden geçeriz bunun hemen yaptığımız işle bağlantılı olduğunu düşünmek yanıltıcı olabilir...