bende kahve makinesi önerisi istiyorum
hala alamadım
türk kahvesi makinesi var ama filtre kahve makinesi hangisini alsam bilemiyorum
nescafenin makinesini denedim ama kahvelerini beğenmedim hem soğuk kahve yapıyor hem de üçü bir arada kahveler gibi...kahvenin tadı güzel değil
kapsül kullanılan makinelerde bana mantıksız geldi sürekli kapsülle uğraşılmaz
ne yapsam

hala alamadım
nescafenin makinesini denedim ama kahvelerini beğenmedim hem soğuk kahve yapıyor hem de üçü bir arada kahveler gibi...kahvenin tadı güzel değil
ne yapsam

delonghi espresso makinesi en guzzelimeritamon yazdı:bende kahve makinesi önerisi istiyorum
hala alamadım
ne yapsam
Kahveden soğudum hocamxxlargerx yazdı:Tabii ki de Kopi Luwak

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak
asıl aromasını veren ovandecamp yazdı:Kahveden soğudum hocamxxlargerx yazdı:Tabii ki de Kopi LuwakAcaba diğerlerinde de dışkı var mıdır diye işkillendim:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak

ben de soğudum şimdi

ozgur844 yazdı:delonghi espresso makinesi en guzzelimeritamon yazdı:bende kahve makinesi önerisi istiyorum
hala alamadım
ne yapsam
nasıl bi makine o ,anlat bakim
espresso bana çok sert geliyor, geçen gün kahveyi kendim çektim espresso makinemi kullanmaya üşendim kahveyi sütle kaynattımozgur844 yazdı:espresso en iyisidir imkan yoksa türk kahvesi damla sakızlı olanı tercih sebebidir ama o keyif için daha çok, ders öncesi denemedim uyku kaçırır ama muhabbet isteği uyandırıp da dersten alıkoyar belki de neme lazım

espresso makinasında yapmak bi dakka sürmez, sütle kaynatmak daha zor değil mi, bi yanlışlık olmasınrosebud yazdı:espresso bana çok sert geliyor, geçen gün kahveyi kendim çektim espresso makinemi kullanmaya üşendim kahveyi sütle kaynattımozgur844 yazdı:espresso en iyisidir imkan yoksa türk kahvesi damla sakızlı olanı tercih sebebidir ama o keyif için daha çok, ders öncesi denemedim uyku kaçırır ama muhabbet isteği uyandırıp da dersten alıkoyar belki de neme lazımciddiyim güzel oldu...makinede hazırlayınca da zaten sütle karıştırıyorum...

starbucks ta yumuşak içime uygun kahve çeşitleri de var onları da deniyebilirsin, aklıma gelmişken starbackstan çekirdek kahve aldığınızda duble espresso kahve ikramı yapıyolar söylemezseniz vermeyebilirler

yok kahveyi Almanya'dan kardeşim getirmişti, makine dediğim otomatik değilozgur844 yazdı:espresso makinasında yapmak bi dakka sürmez, sütle kaynatmak daha zor değil mi, bi yanlışlık olmasınrosebud yazdı:espresso bana çok sert geliyor, geçen gün kahveyi kendim çektim espresso makinemi kullanmaya üşendim kahveyi sütle kaynattımozgur844 yazdı:espresso en iyisidir imkan yoksa türk kahvesi damla sakızlı olanı tercih sebebidir ama o keyif için daha çok, ders öncesi denemedim uyku kaçırır ama muhabbet isteği uyandırıp da dersten alıkoyar belki de neme lazımciddiyim güzel oldu...makinede hazırlayınca da zaten sütle karıştırıyorum...
starbucks ta yumuşak içime uygun kahve çeşitleri de var onları da deniyebilirsin, aklıma gelmişken starbackstan çekirdek kahve aldığınızda duble espresso kahve ikramı yapıyolar söylemezseniz vermeyebilirler

resimdekini bilemeyeceğim ama ben bunu tavsiye ederim kullanımı kolay arkadaşımda vardırosebud yazdı:yok kahveyi Almanya'dan kardeşim getirmişti, makine dediğim otomatik değilozgur844 yazdı:espresso makinasında yapmak bi dakka sürmez, sütle kaynatmak daha zor değil mi, bi yanlışlık olmasınrosebud yazdı: espresso bana çok sert geliyor, geçen gün kahveyi kendim çektim espresso makinemi kullanmaya üşendim kahveyi sütle kaynattımciddiyim güzel oldu...makinede hazırlayınca da zaten sütle karıştırıyorum...
starbucks ta yumuşak içime uygun kahve çeşitleri de var onları da deniyebilirsin, aklıma gelmişken starbackstan çekirdek kahve aldığınızda duble espresso kahve ikramı yapıyolar söylemezseniz vermeyebilirlero da hediye, ama otomatik olanı da hediye gelecekmiş duyumunu aldım
alttakiyle idare ediyorum da onu da son seferinde kullanmaya üşendim
![]()
http://www.bimeks.com.tr/urun/109384/de ... inesi.aspx
bunun benzerini kardeşim yine hediye olarak getirmeyi düşünüyormuşozgur844 yazdı:resimdekini bilemeyeceğim ama ben bunu tavsiye ederim kullanımı kolay arkadaşımda vardırosebud yazdı:yok kahveyi Almanya'dan kardeşim getirmişti, makine dediğim otomatik değilozgur844 yazdı: espresso makinasında yapmak bi dakka sürmez, sütle kaynatmak daha zor değil mi, bi yanlışlık olmasın
starbucks ta yumuşak içime uygun kahve çeşitleri de var onları da deniyebilirsin, aklıma gelmişken starbackstan çekirdek kahve aldığınızda duble espresso kahve ikramı yapıyolar söylemezseniz vermeyebilirlero da hediye, ama otomatik olanı da hediye gelecekmiş duyumunu aldım
alttakiyle idare ediyorum da onu da son seferinde kullanmaya üşendim
![]()
http://www.bimeks.com.tr/urun/109384/de ... inesi.aspx

gercekten şanslıymışsınrosebud yazdı:bunun benzerini kardeşim yine hediye olarak getirmeyi düşünüyormuşozgur844 yazdı:resimdekini bilemeyeceğim ama ben bunu tavsiye ederim kullanımı kolay arkadaşımda vardı
http://www.bimeks.com.tr/urun/109384/de ... inesi.aspxşanslı bir ablayım, o yüzden şimdilik bununla idare ederim
bu arada bahsettiğin kahveleri de denemeyi düşünüyorum, sağolasın...

rica ederim.