ben yorum yapmadım senin yazdığını boldladım , instagram yorumlarını ve ekşiden copy paste yapmadan birkaç kere düşün. ne demek istediğini herkes çok iyi anladı , beginner seviyesinde trollük yapıyorsun.banabebegimde yazdı:the_dr yazdı:etikten bahsediyordun, yaptığın yoruma bak.banabebegimde yazdı: bakın biz insanlara yardım etmek için doktor olduk. zaten doğma amacımız da aşağı yukarı bu. "doğuyorsun ama vajinal gençleştirme yapamazsın" deselerdi yoldan dönerdim net yani. ve burada dr.tamer bey bir pörofeşınıl-treynır(official) hanıma yardım ediyor. sesinden de anlaşıldığı üzere aldığı tıbbi hizmetten de son derece memnun. tıbbi hizmetlerin özelleştirilmesi bildiğim kadarıyla yasal ve hatta teşvik ediliyor. ama şunu mu önerirsiniz siz: "vajinal gençleştirme prosedürlerinin sosyal medyada paylaşılmasında fizişının onamı" isimli bir makale mi paylaşsaydım. baktım pubmed'e yok. oradan geliyorum. ıssızdı. doldurulması gerek bir boşluk bene bilimsel olarak.
saygılar
yorumunuzu çirkin, ayrıştırıcı ve tatsız buluyorum. yaptığınız ima ve niyet okumayı ise kadın cinsine doğrudan bir saldırı olarak algılıyorum.