Bir insana selam verip nasilsin ,iyi misin diye sorunca ilgini mi belli etmis oluyorsun
kimse kimseye selam vermesin aman

Sorma ya

kutsaclirapunzel yazdı: ↑27.10.2018 - 23:23:35Sorma yabenim genel cerrahi hocam, annemi ameliyat etti. Çok da severim o da kızı gibi sever, koca prof takside beni görünce cama tıkladı, arkadas hastasına selam vermiş vay anammmm...
neyy bi de cama tikladi üstelik

Arkadaşlar hastalarınıza selam verin, sadece hastanede değil yolda izde görünce de selamlaşın. Ama pardon yha ! Aynı amfiye girerken merhabalandıramadıklarımızdandınız dimi
Hahahaaa ben olsam mesleğe yeni başlamış heralde, ben de ilk hastalarındanım diye düşünürdüm : DDrceso yazdı: ↑27.10.2018 - 22:54:24Benim Ona ne yaptın? Diye sormam onu unutmadığımı ona ilgili olduğumu onu gördüğüm de selam vermem birşeyler hissettiğimi anlamasına yardımcı olmuş u dur bir bayan gözüyleRita_14 yazdı: ↑27.10.2018 - 22:46:53Medeni bir insan gibi konuşmuş sizinle. İlgisi olduğu anlamına gelmiyor yazdıklarınız : )
Bu kadar beğendiyseniz konuşun, ne kaybedersiniz ki : )
-sözüm meclisten dışarı, İnstagram hastalarını ekleyen drlarla dolu, asıl bu etik değil. Sizinki oldukça masumane : )
Siz li değil sen li konuşmanız da , sizi abi gibi görmesine neden olabilir. Öncelikle sevgilisi vs. olmadığına emin olmalısınız. Sosyal media dan bir aratabilirsiniz. Sonuçtan emin olduktan sonra sekretere aratın çağırın, isim karışıklığı vs. birşeyler söylersiniz artık .
ÖZel olmazsa branş nedir?
Gc, kd vs ise yanlış anlaşılmalar olabilir : ) )
Şahsen fistül hastamla böyle bir samimiyete girmek istemezdim : )
Gc, kd vs ise yanlış anlaşılmalar olabilir : ) )
Şahsen fistül hastamla böyle bir samimiyete girmek istemezdim : )
Öyle demeyin merhaba veya günaydın diyince onunla evlenmek istediğinizi düşünenler çıkıyor

başıma asla gelsin istemezdim.
etik değil. ben olsam uzak dururum. siz nasil istiyorsaniz oyle yapin
etik değil. ben olsam uzak dururum. siz nasil istiyorsaniz oyle yapin
kutsaclirapunzel yazdı: ↑27.10.2018 - 23:08:546 ay sonra tekrar gelince karsılaşıyorsanız o da seni görmeye çalışıyor demektir. İşte o an ona gülümse. Yanına git. Durumunu sor, sonuc bekliyorsa git al işte birşeyler yap. Baktın sohbet edemiyorsun görüşürüz de. Hergün cebinde bir kuru gül taşı. Onu görünce “ 6 ayda bu hale geliyormuş” de, ona ver. Ulu drkrdnz der ki taktik maktik yok, doğal ol .Yapamıycaksan kızın telini bul ver ben ariim.Drceso yazdı: ↑27.10.2018 - 23:03:026 ayda bir kontrole geliyordaha bakışma ve ona selam vermenin dışına çıkamadım bu onu hatırladığımı önemsediğini gösterir mi siz olsanız doktorunuzun sizi unutmadığını selam verdiğini kontrolünü sormanız ilgili olduğunuzu gösterir mi yoksa yeterince belli etmedim mi

Onunla ilgili dış görünüş hakkında pek bişey bilmiyorsunuz.Bu nasıl bir aşk?
Sadece dış görünüşü size yeterli mi?
Belki diğer özelliklerini öğrenince sevmeyeceksiniz.
Tek başına dış görünüş yeterli değil bence.
Bizim hocalar öğrenciyken hastanızla karşılaştığınızda size selam verirse verin,yoksa ilk siz selam vermeyin derdi.
Sadece dış görünüşü size yeterli mi?
Belki diğer özelliklerini öğrenince sevmeyeceksiniz.
Tek başına dış görünüş yeterli değil bence.
Bizim hocalar öğrenciyken hastanızla karşılaştığınızda size selam verirse verin,yoksa ilk siz selam vermeyin derdi.