Bakmak derken ne istiyorsun? Kızlar yol boyu dizilip seni mi kessinler ne bu ilgi görme merakı
İçinde varmış bence
Yokluk bu noktaya getirmez insanı
Selftatmin öneriyorum
Yokluk bu noktaya getirmez insanı
Selftatmin öneriyorum
doktorlarin yarisi sanirim sevgiliszi:) icindeki boslugu sevgilinle dgl baska seylerle(kitap,hobi,spor,evcil hayvan bile) doldursan cok daha fayda gorursun .sevgilini asiri dikkatinla da bogmazsin .sevgili istiyorum diyorsa yok mu burda forumda arayanlar icin bi baslik 

Var da çalışmıyor bozukdrtea yazdı: ↑31.03.2018 - 00:04:20doktorlarin yarisi sanirim sevgiliszi:) icindeki boslugu sevgilinle dgl baska seylerle(kitap,hobi,spor,evcil hayvan bile) doldursan cok daha fayda gorursun .sevgilini asiri dikkatinla da bogmazsin .sevgili istiyorum diyorsa yok mu burda forumda arayanlar icin bi baslik![]()

Yan yollara sap bence de: kitap spor müzik doğa gezileri yabancı dil öğrenme gibi...
Once erkekleri dene bence sonra saparsin
ev ahalisine söyle ve görücü usulü evlen.tek kurtuluşun bu evlat.
Her başlangıç bir sona gebedir.
Çikolata mı seker mizekidegilimbendoktor yazdı: ↑30.03.2018 - 22:58:09Ben sevgili adaylarından kurtulma derdindeyim ,arkadaşlar ne dertte lol![]()
"Ne yaparsan yap pişman öleceksin , belki yaptıklarından , belki yapmadıklarından." - Dostoyevski
Kendime şekeri yasakladım çünkü fazla doz aşımı olduğu içindoktorbilal yazdı: ↑31.03.2018 - 09:59:41Çikolata mı seker mizekidegilimbendoktor yazdı: ↑30.03.2018 - 22:58:09Ben sevgili adaylarından kurtulma derdindeyim ,arkadaşlar ne dertte lol![]()

Only Night
Hayır bize mi yürüyeceksin aga
boşluktan bunlar.tus kazanmadıysan tus çalış yoksa başka meşkaleler bul.manevi yönünle ilgilen.nedir yani haberiniz olsun günahı boynunuza mı.emin ol karşına senin gibi niyeti olan biri çıkar.kendine saygın olsun kendin için yaşa bence.başka insanlar için değil

Hep mutlu olzekidegilimbendoktor yazdı: ↑31.03.2018 - 15:36:32Kendime şekeri yasakladım çünkü fazla doz aşımı olduğu içindoktorbilal yazdı: ↑31.03.2018 - 09:59:41Çikolata mı seker mizekidegilimbendoktor yazdı: ↑30.03.2018 - 22:58:09Ben sevgili adaylarından kurtulma derdindeyim ,arkadaşlar ne dertte lol![]()
Çikolata diyorum.Dopamin düzeyi artsın,serotonin etkilensin,Mutlu olayım (:
![]()

başlık çok komik değil mi?
Maddi şartlar uygun mu peki 
Gerisi pek mühim değil bence

Gerisi pek mühim değil bence