Arkadaşlar bölge hizmet gruplarına baktığımız zaman temmuz ağustos bölge hizmet grupları ile eylül ekim bölge hizmet grupları birebir aynı. 10 larca branş varken bu kadar istifa ve yer değişikliği olurken bunun aynı kalması %0 ihtmal. Belliki bu işte bir yanlışlık var . aldığım bir duyuma göre bakanlık taşınıyor diye tekrar hesaplama yapılmamış.Onlarca kişi belki de mağdur olacak ekim kurasına da az kaldı. Kura öncesi neler yapılabilir sizce?İdare mahkemeye dava şikayet vs işe yarar mı acaba?
Konuyla alakalı mağdur olacak arkadaşlar varsa ortak hareket edelim. Aşırı derecede gıcık oldum bakanlığa
Ben ilk defa kuraya katılcam bu bölge hizmet grupları ne anlama geliyor bilgilendirirmisiniz
Hocam sizinle bir alakası yok eş durumunda veya kurum içi atamalarda etkisi oluyor. a-b-c-d grupları var illerdeki doktroların doluluk oranlarına göre belirleniyor. Eş durumu atamalarında kurum içi atamalarda falan bu gruplara göre yapılıyor tercihler.
teşekkür ederim hocam. Hakkınızda hayırlısı olsun o zamancondor yazdı:Hocam sizinle bir alakası yok eş durumunda veya kurum içi atamalarda etkisi oluyor. a-b-c-d grupları var illerdeki doktroların doluluk oranlarına göre belirleniyor. Eş durumu atamalarında kurum içi atamalarda falan bu gruplara göre yapılıyor tercihler.
bu kendini bilmezler yüzünden zor gibiHMGB yazdı:teşekkür ederim hocam. Hakkınızda hayırlısı olsun o zamancondor yazdı:Hocam sizinle bir alakası yok eş durumunda veya kurum içi atamalarda etkisi oluyor. a-b-c-d grupları var illerdeki doktroların doluluk oranlarına göre belirleniyor. Eş durumu atamalarında kurum içi atamalarda falan bu gruplara göre yapılıyor tercihler.
Ben de es durumu icin bu gruplari bekliyordum
Cumhurbaskanligi iletisim merkezine sikayet yazdim
Ortalama iki hafta icinde cevap verildigi belirtiliyor, bakalim..
Tasinma islemleri yuzunden bu konuyla alakali bolume ben sahsen ulasamadim, kimse telefonunu acmiyor.. kasimda tekrar aciklanacak gruplar ama belki o zaman bizim isimize yaramayacak 

Pdc lerin 17 Ağustos'ta güncellenmesine ve bariz artışlar olmasına rağmen bölge gruplarının değişmemesi çok saçma
hocam bi yerden duydum aynı durumda olan birisi bakanlığı aramış taşınma işlerinden dolayı hesaplayamadık gibisinden bişey demiş listeler birebir aynı, cimer bimer sağlıkta buluşma noktası her yere yazdım dava açmayıda düşünüyorum toplu hareket edersek daha faydalı ve kesin sonuç alırızNimrodel yazdı:Ben de es durumu icin bu gruplari bekliyordum
yillardir bende istedigim ilin ustte cikmasini bekliyorum,uste ciksin ki ust ten alta tayin yaptirayim?
Ne yapilmasi gerekiyorsa ben de destek veririm..condor yazdı:hocam bi yerden duydum aynı durumda olan birisi bakanlığı aramış taşınma işlerinden dolayı hesaplayamadık gibisinden bişey demiş listeler birebir aynı, cimer bimer sağlıkta buluşma noktası her yere yazdım dava açmayıda düşünüyorum toplu hareket edersek daha faydalı ve kesin sonuç alırızNimrodel yazdı:Ben de es durumu icin bu gruplari bekliyordum
Gruplar zaten birebir kadroya gore yayinlanmiyor ki987654321aylin yazdı:yillardir bende istedigim ilin ustte cikmasini bekliyorum,uste ciksin ki ust ten alta tayin yaptirayim?
Birilerinin tayini kolaylassin diye keyfe gore belirleniyor bazen
Biz de gruplar bize uyacak diye bekleyelim boyle..
Nimrodel yazdı:Gruplar zaten birebir kadroya gore yayinlanmiyor ki987654321aylin yazdı:yillardir bende istedigim ilin ustte cikmasini bekliyorum,uste ciksin ki ust ten alta tayin yaptirayim?
Birilerinin tayini kolaylassin diye keyfe gore belirleniyor bazen
Biz de gruplar bize uyacak diye bekleyelim boyle..
offf offf her yerde bir hile bir sahtekarlikkkkkk.......dogrulari goremeden gocecegim bu dunyadan....