Kızın biri de (liseli) emri vaki şekilde rapor istemişti okuldan kaçmasının üzerine.
Ben vermem diyince, ellerini pektoral bölgesindeki düğmeleri yırtma pozisyonuna götürüp, vermezsen beni taciz etti diye bağırıp ağlarım dedi.
Ben de çok korktum dur vercem diyip zaman kazanıp aile hekimliği programında babasının ismini buldum. Bereket, telefon numarası da yazıyordu. Sonra dedim dur halletcem işini, internet kasıyor bi modemi açıp kapatıp gelim diye. WC ye gittim, babasına durumu anlattım, bu tehditinin üzerine tutanak tutturursam, kızının hapse kadar yolu var diye tehdit ettim. Sonra dedim bilmem ne numaralı odaya, personele tembih ettim kapıyı vurmadan gir, bekliyorum diye.
Sonra polikliniğe girdim, kıza tamam sakin olun veriyorum, aksi gibi program kasıyor fln diyip zaman kazandım. Sonra kapının açılmasıyla, iri yarı karadenizli agresif bir adamın, kızı muayene masasında tokatla yere serip, üstünü çiğnemesiyle uykum açıldı
Sonra kendimi, kızını babasının ellerinden kurtarmaya çalışırken buldum.
Şimdi düşünüyorum da, yusuf gücü ne kıvrak zekayı kullanmaya zorluyor adamı. Şans da yanımızda tabi. İlk göreve başlamanın çekingenliğiyle baya tırsmıştım o tehdit karşısında. İtibarına yapılan saldırı, öyle böyle değil, fiziksel saldırılara da benzemez, çamur at izi kalsın.
Haa, bu gün olsa ne yaparım, hemen o an kapıyı açar, onun bana yaptığı tehditi yüksek sesle söyler, en fazla da tokadı patlatır atardım dışarı.