Tarih: Prş Ekm 28, 2004 10:23 pm Mesaj konusu : Hangi İhtisas Dalını Seçeceksiniz ya da Seçtiniz?
sizce hangi ihtisas dalını tercih etmeliyiz?
drerdinc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Pzr Ekm 31, 2004 7:34 am Mesaj konusu :
DAHİLİYE DAHİLİYE DAHİLİYE
ee insan dahiliye de olunca....
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
Misafir
Tarih: Sal Ksm 02, 2004 6:00 am Mesaj konusu :
ya sevgili meslektaşım saygıdeğer agabeyim çiçeği burnunda asistanım
ben,m de dahiliyeye ilgim var baya hematoloji olsun endokrinoloji olsun bunlar baya ilgimi çekiyo özl şu tahlil sonuçlarına bakıp yorum yapması çok sevklidir heralde
ama çok bilgivar diolar bee
nası üstesinden gelecez o kdar bilgilerin
drerdinc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Sal Ksm 02, 2004 9:45 am Mesaj konusu :
evet haklısın geniş, ama bence dahiliye çok zevkli bir branş,eğer üzerine yan dal da yaptığında daha da güzel olur.ben kardiyoloji ve dahiliye istiyordum. kardiyoyu sıyırdık...
dr_muge
Tarih: Cum Ksm 05, 2004 5:28 am Mesaj konusu :
elbette kadın doğum
ah keşke...
generation3x
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Ksm 06, 2004 10:46 am Mesaj konusu :
tabiki kardio olsun. o olmazsa khd olabilir ))
Aikochan
Misafir
Tarih: Cmt Ksm 06, 2004 11:35 am Mesaj konusu :
tabiki dermatolojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Drtus Reklam
Misafir
Tarih: Sal Ksm 09, 2004 11:00 pm Mesaj konusu :
ben de DAHİLİYE isteyenlerdenim.ahhh hemde nasıl..
ne kadar zor olursa olsun tek tercih benim için
drmelet
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Çrş Ksm 10, 2004 12:20 am Mesaj konusu :
Bende Dahiliye diyorum.her ne kadar popüler bir dal olmasada.
üstünede bir de yan dal.ohhh...
insallah hepiniz dilediginiz yerleri birer ikiser kazanir siniz:
misafir
Misafir
Tarih: Pzr Ksm 28, 2004 2:52 am Mesaj konusu : ihtisas dalları
kardeşim ne dahiliye diye arka tarafınızı yırtıyosunuz bu gün dahiliyenin kualarının tamamının doğudaki ilçelere olduğunu ve artık hakkarimerkeze dahi dahiliye kadrosu açılmadığını bilmiyosunuz o çok sulandığınız üst ihtisaslar dahi sadaca doğu illerine kadro bulabiliyo yani şu anda sağlık bakanlığında DÜZ DAHİLİYECİ demek ilçelere gidecek olan pratisyen demek ÜST (GÖYA SÜRERRR)İHTİSASLI GASTRO HEMATO VS DA KLASİK UZMAN olarak doğu llerine gidiyor .
özel sektördede ben bu gün batı ve orta anadolu illerinde iş bulan para kazanan dhiliyeci görmedim daha önceden hasta potansiyeline sahip eski dahiliyeci
ler işi götürüyo siz onların konumuna geelne kadar bir 15 yıl ister yani 50 yaşalarında iyi kazanan bi dahiliyeci olabilirsiniz oda üsrt ihtisas yaptısanız haa üst ihtisasıda öpücükle vermiyplao bölüö hocasızla aynı siyasi görüştenseniz ve iyi yalakalık yapıp vede diğer muhtemel rakip asistan arkadaşlarınızın ayağını kaydrabilirseniz üst ihtisasa alınıyosunuz
o yüzden derimki en iyisi R-A-D-Y-O-L-O-J-İ
ben henüz uzmanlığımı aldığım gün aynı anda bir özel hastane bir özel görüntüleme merkezinden teklif geldi ve part time devlet+özel hastane+özel merkezde çalıştım ve aylığım 12 milyarı buluyordu.öyleki üçüncü bir yerin teklifini reddettim...selamlar
Misafir
Tarih: Pts Ksm 29, 2004 2:10 am Mesaj konusu :
peki radyolojide radyasyon alınmıyor mu? bunun uzun dönemde bir zararı olmaz mı?
Drtus Reklam
karakedi
Tarih: Pts Ksm 29, 2004 3:13 am Mesaj konusu :
Henüz kabul edilmemiş yeni tıpta uzmanlık tüzüğüne göre iç hastalıklarının yan dalı olarak sadece yoğun bakım olduğu dikkatinizi çekmiştir herhalde arkadaşlar. Endokrin, gastro, hemato, nefro, romato vs. dallar ise daha önce kardiyoloji ve enfeksiyon hst.na yapıldığı gibi ana dal haline getiriliyor ve TUSta bunlar doğrudan seçilebiliyor. Dahiliye uzmanları ise bunlar için yeniden TUSa girip 3 yıl daha asistanlık yapmak zorunda olacak. Önümüzdeki TUSlarda dahliye tercihi yaparlen bunu göz önünde bulundurmak gerekli.
Misafir
Tarih: Çrş Arl 01, 2004 11:54 pm Mesaj konusu :
dahiliyeye atıp tutan dostum bence çoğu şeyde haklısın....sonuna kadar hemde...eme doğu yu çok kötülemişsin ayıp ediyorsun kardeş...ben gakkoşum elazığlıyım yani..bizim oralar süper yerler en azından insanlık var..metropol yerlerde yaşadım ama bizim oraların sıcaklığını insanlığını inan hiçbir yerde bulamadım...diğer konularda haklısın bende radyolojiye aşığım adeta...harika bölüm hasta takibi yok vizit yok nöbet az..işin karizma ....sen nerden mezun sun hangi radyoları tavsiye edersin...
drugurayan
Misafir
Tarih: Prş Arl 02, 2004 2:57 am Mesaj konusu :
düşünüyorum da bi hata etmişiz doktor olmuşuz,bi de üstüne çalış didin tus'u kazan,sonuç...
şuan acil hekimiyim,mutlu muyum?mutsuz da diilim hani,
o kadar lafı şunun için yazdım,hayatımı rahat yaşayabileceğim hangi dal ise onu seçicem (ki o da yok),ya da böle kalıcam..zor ya,dr olmak zor..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.