Tarih: Cum Tem 30, 2010 6:14 pm Mesaj konusu : Döner sermayelerde artış yapıldı
ANKARA-''Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Kurum ve Kuruluşlarında Görevli Personele Döner Sermaye Gelirlerinden Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik'' Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.
Yönetmelik değişikliğine göre, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarında bulunan ve haftanın belirli gün veya saatlerinde veya belirli vakalar ve işler için görevlendirilen sağlık personeliyle diğer kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarında bulunan ve en az bir ay itibarıyla belirli bir süre için görevlendirilen sağlık personeline de döner sermayeden ek ödeme yapılacak.
Personelin ek ödemesi ''mesai içi'' ve ''mesai dışı'' çalışma olarak ayrı ayrı tanımlanacak.
Hizmet içi eğitimlerde eğitici olarak görevlendirilen personel ek ödeme bakımından kayba uğramayacak.
Toplum Sağlığı Merkezlerinden 4. ve 5. bölgede görev yapan personele ek puan verilecek
Aile hekimliği uygulamasına geçen illerde toplum sağlığı merkezlerinde görev yapan tabipler, eğitim ve araştırma hastanelerinde görev yapan klinik şefi, klinik şef yardımcısı, başasistan ve uzmanlarla yan dal klinik şefi, yan dal klinik şef yardımcısı, yan dal başasistanı ve yan dal uzmanları ve devlet hastanelerinde görevli yan dal uzmanlarının ek ödemelerinde artış yapılacak. Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlarda, baştabip yardımcıları için görev dağılımına yer verilen yönetmelik değişikliğiyle farklı görevlere farklı ek ödeme katsayıları getirilecek.
Klinik şefleri, klinik şef yardımcıları, uzman tabip, tıpta uzmanlık tüzüğüne göre uzman olanlar, uzman diş tabipleri, pratisyen tabip ve diş tabiplerine herhangi bir katkıya bağlı olmaksızın her ay yapılacak olan ödemeleri de düzenleyen yönetmelik değişikliğine göre, doğal afet, savaş, salgın hastalık, seferberlik ve olağanüstü hallerde görevlendirilen personel ek ödeme bakımından herhangi bir kayba uğramayacak.
http://medimagazin.com.tr/hekim/genel/tr-doner-sermayelerde-artis-yapildi-2-12-28021.html
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 6:18 pm Mesaj konusu : Re: Döner sermayelerde artış yapıldı
yapıldı da belirgin bir açıkama yoktur.
oran vermiyorlar
net rakam yok ortada
artış yapıldı ama hani ?
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
pitta
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 6:30 pm Mesaj konusu : Re: Döner sermayelerde artış yapıldı
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 7:41 am Mesaj konusu : Re: Döner sermayelerde artış yapıldı
Sanırım burada asistanlara ekmek yok. Tam anlayamadım ama:(
_________________ Fikirleri olmayan insanlar, saldırı ve hakaret ile haklılıklarını ispat etmeye çalışırlar. Bu insanlardan bu ülkeye hayır gelmez. Gelseydi Japonya'nın yerinde biz olurduk.
zombie
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 6:03 pm Mesaj konusu : Re: Döner sermayelerde artış yapıldı
şansa bak ya sağlık grup başkanlığını bıraktık katsayı arttı bu kadarda şanssız olmaz ki bir insan (
pitta
Comez Asistan Dr.
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 1:52 am Mesaj konusu : Re: Döner sermayelerde artış yapıldı
evet üniversiteleri zaten ilgilendirmiyor ama eğitim arastırma hastaneleri için de asistanlar hakkında bi düzenleme yok, nasıl iş anlamadım..
zombie ben de ayrılıyordum sgb den kötü oldu:) gitmesem mi
zombie
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 6:34 am Mesaj konusu : Re: Döner sermayelerde artış yapıldı
walla pitta benim için çok geç artık nerden ayrılsam ora ihya oluyo genç hekimler şanssız...
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 3:22 am Mesaj konusu : Re: ...
iatrosvseros demiş ki:
bu ay 2.7 denmı gecerlı olur acaba
umarım olur, ama yayınladıkları duyuru da karışık,
30 temmuz-14 ağustos arasını sabit ödeme olarak hesaplıycaz demişler..
:S
hem tam gün hem yeni yönetmelik bakalım bizim dönerleri nasıl etkileyecek..
iatrosvseros
Comez Asistan Dr.
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 3:32 am Mesaj konusu : Re: ...
pitta demiş ki:
iatrosvseros demiş ki:
bu ay 2.7 denmı gecerlı olur acaba
umarım olur, ama yayınladıkları duyuru da karışık,
30 temmuz-14 ağustos arasını sabit ödeme olarak hesaplıycaz demişler..
:S
hem tam gün hem yeni yönetmelik bakalım bizim dönerleri nasıl etkileyecek..
evet bende okudum şimdide anladıgım sadece şudur
yıne bıze bı yerden gecırecekler ama bakalım nerden. 2.7 bır hayal gıbı gelmeye basladı bana oysa ne guzel 2.5mılyar alırız herhalde bu ay dıyordum ama halada umudum var cunku 4 mılyar olacak demıslerdı mudurlukte yetkılıler 1 ay once ıyılestırme yapıcak bakanlık dıye
umut doktorun ekmegı
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 3:44 am Mesaj konusu : Re: ...
agustosun sabıt odemesı eylulden mahsup edılecekmıs. temmuz ayı donerını zor alırız bız bu ay galıba cunku bu kıst denen odeme gerceklestıkten sonra temmuz ayı odemesı hesaplanacakmıs.
evet devlet baba yıne gecırecek galıba gel babana yavrum pelerınını ustune. ayın 15 ı ola hayır ola mudurlukten cosku dolu doner sermaye tahakkuk fıslerı gormek dılegıyle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.