Tüm Tus Soruları
PORTAL FORUMLAR DOSYALAR REÇETE 2010 MEDİLAN MEDİ VİDEO DR. BECAYİŞ

HASTANE Rehberi

DrTus.com - Başlık Görüntüleniyor - atama sorunsalı
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Geçerli Zaman: Çrş Eyl 08, 2010 6:50 pm Cevaplanmayan mesajlar
atama sorunsalı
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
eurolog
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 1:42 pm
MesajMesaj konusu : atama sorunsalı
Yoneticiye Bildir ! Alıntıyla Cevap Ver

böyle angut bi durum kimsenin başına gelmemiştir ama bilenlerden yardım istiyorum.nisan tusunda açıktan EA kazandım.belgeleri vberdim kayıt yaptım.ikametim ankara kazandıgım yer ankara.bigun bakanlıktan aradılar nakil mi gideceksiniz diye hayır açıktan atanıcam dedim.telefondaki ses bana hala sistemde çalışıyor göründüğümü söyledi.mecburiye gittiğim yerde görünüyomuşum hala.sistemden düşürün kendinizi dediler.bende telefonla sağlık memuruna ilettim hocam ben düşürttüm dedi.sorun şu ki gerizekalılar düşürmemişler sistemden 7 aydır açıkta olmama rağmen hala hiç ayrılmadan çalışıyor görünüyorum.olay da burada patlıyor.ankara müdürlüğkten tebligatım geldimi diye sornaya gittimde öğrendim durumu.muhtemelen yazım mecburide çalıştıüım yere gidecek.nakil yazısı gibi.bu boktan durumdan nasıl kurtulurum.bilen var mı???
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
drsvc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 4:37 pm
MesajMesaj konusu : Re: atama sorunsalı

dahasınıda bekle o halde...
mecburiden istifa ettiysen hemde daha yeni EAH Başvurunuda kabul etmezler... Sad
Drtus Reklam

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
eurolog
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 6:46 pm

yok mecburiyi bitirdim gecen sene nisan tusunda universite kazanmıştım oraya nakil olarak gittim ocak ayından uniden istifa ettim.yani EA yazıp yazamama gibi bi sıkıntım yoktu.o açıdan bi engel yok.mecburimi çoktan bitirip diplomamaı aldım.ocak 11 den beri de açıktayım.ama gerizekalı müdürlük sistemden düşmemiş.ayrılış yaparken çarşaf çarşaf belge doldurtup kapı kapı gezdirten gerzekler iki tuşa basıp sistem adımı silmemişler.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?aynı duruma düşmüş bi bedevi daha olacagını sanmıyorum ama....
dr_yavuz063
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 8:10 pm

diplomanı almış olsanda yeni istifa etmiş gibi görünürseniz kayıtta sıkıntı olur die biliyorum. hem çalışıyor görünüyosanız maaş almış gibimi oluyonuz 7 aydır?
eurolog
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 8:14 pm

elimde gecen sene ayrılıs yaptıgıma dair evrakların fotokopileri var.yeni istifa etmiş sayılmak için istifa dilekçemin olması ve ayrılış evraklarımın olması gerekir.ben ayrılışımı gecen sene yaptım oysa.bir kere ayrıldıgım yerden 2. bi daha nasıl ayrılış yaparım...
drsvc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 12:36 am

bence olayı takip et
yen iistifa giibi gösterirlerse sorun olur

hem bir sorun daha var öyle olursa maaşında yatması gerekir.
eurolog
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 1:21 am

maaş falan yatmıyodu pazartesşyş bekliycvem artık belki burada bilen vardır diye sordum ama anlaşılan bilen yok
Drtus Reklam

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
Mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni Başlık GönderCevap Gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

© 2004 DrTus.com :: ilk ve tek tus portalı:: İletişim: info@drtus.com  
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz. Tasarım ve Programlama : Melik UÇAR

DrTus, Tus, Tus Soruları, Tus Taban Puanları, Tus Tercih Rehberi, Askerlik ve Tus, Yabancılar ve Tus, Tıp Dışı Branşlar ve Tus, Tus İngilizce sınavı, Tus Klavuzları, Doktor Atama , Doktor Becayiş, Doktor Haber, Tus Kitapları, Tus Dersaneleri, Tusem, Yestus, Tumer,Tusdata,Prospektus, Klinisyen, DrTus, Doktor Forumları, Medikal Linkler, Tıp Linkleri, Tus Forumları, OSYM ve Tus, Tus Sonuçları, 2008 Eylül tus, 2009 Nisan Tus, E-tus,Medikal Rehber, Medikal İlan, Doktor İlan, Medical ebooks, Medikal download, Ücretsiz Tus kitapları, Tus Puan hesaplama, Onlinedeneme, Tusonline,Akademisyen,Tusmerkezi,İlaç Rehberi,Farmalist,Medikal sunumlar, Uzmanlık Tezleri, Asistan Doktorlar, Hastane Rehberi, Tıp Fakülteleri,Devlet Hizmet Yükümlülüğü,Hastane Dönerleri
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. :: Tus ve Tıp Sitesi :: Eksitus.com :: This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.