böyle angut bi durum kimsenin başına gelmemiştir ama bilenlerden yardım istiyorum.nisan tusunda açıktan EA kazandım.belgeleri vberdim kayıt yaptım.ikametim ankara kazandıgım yer ankara.bigun bakanlıktan aradılar nakil mi gideceksiniz diye hayır açıktan atanıcam dedim.telefondaki ses bana hala sistemde çalışıyor göründüğümü söyledi.mecburiye gittiğim yerde görünüyomuşum hala.sistemden düşürün kendinizi dediler.bende telefonla sağlık memuruna ilettim hocam ben düşürttüm dedi.sorun şu ki gerizekalılar düşürmemişler sistemden 7 aydır açıkta olmama rağmen hala hiç ayrılmadan çalışıyor görünüyorum.olay da burada patlıyor.ankara müdürlüğkten tebligatım geldimi diye sornaya gittimde öğrendim durumu.muhtemelen yazım mecburide çalıştıüım yere gidecek.nakil yazısı gibi.bu boktan durumdan nasıl kurtulurum.bilen var mı???
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:37 pm Mesaj konusu : Re: atama sorunsalı
yok mecburiyi bitirdim gecen sene nisan tusunda universite kazanmıştım oraya nakil olarak gittim ocak ayından uniden istifa ettim.yani EA yazıp yazamama gibi bi sıkıntım yoktu.o açıdan bi engel yok.mecburimi çoktan bitirip diplomamaı aldım.ocak 11 den beri de açıktayım.ama gerizekalı müdürlük sistemden düşmemiş.ayrılış yaparken çarşaf çarşaf belge doldurtup kapı kapı gezdirten gerzekler iki tuşa basıp sistem adımı silmemişler.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?aynı duruma düşmüş bi bedevi daha olacagını sanmıyorum ama....
dr_yavuz063
Intern Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 8:10 pm Mesaj konusu : Re: atama sorunsalı
diplomanı almış olsanda yeni istifa etmiş gibi görünürseniz kayıtta sıkıntı olur die biliyorum. hem çalışıyor görünüyosanız maaş almış gibimi oluyonuz 7 aydır?
eurolog
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 8:14 pm Mesaj konusu : Re: atama sorunsalı
elimde gecen sene ayrılıs yaptıgıma dair evrakların fotokopileri var.yeni istifa etmiş sayılmak için istifa dilekçemin olması ve ayrılış evraklarımın olması gerekir.ben ayrılışımı gecen sene yaptım oysa.bir kere ayrıldıgım yerden 2. bi daha nasıl ayrılış yaparım...
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 12:36 am Mesaj konusu : Re: atama sorunsalı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.