Tarih: Cum Tem 30, 2010 7:30 am Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
TUS yabancı dil sınavı KPDS ye göre daha kolay bir sınav . KPDS nin tüm lisanüstü eğitimlere girişte zorunlu duruma getirlmesi planlanıyorsa eğer,eylülde TUS yabancı dil sınavına girmekle kazanılmış hakkın olarak süreyi o günden başlatmış olursun . Yararı bu olabilir ancak. Fakat kazanılmış hak olması gözardı edilip bütünüyle bunu kaldırıp,KPDS nı zorunlu kılabilirler de . Ne yapacakları belli olmaz
EVET BUNU BEN DE MERAK ETMİŞTİM....BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BİLEN ARKADAŞLAR VARSA MEMNUN OLURM.BEN İNGİLİZCEYİ NE ZAMAN VERDİĞİMİ HATIRLAMIYORM.2 SENE OLMUŞ OLABİLİR.DAHA KAÇ SINAV MUAF OLDUĞUMU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM ACABA?
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
drepinefrin
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 7:45 am Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
tamam da herhalde 3 yıllık muaf olduğumuz süre dolduktan sonra tekrar girmemizi isterler... yani sen yönetmelik yap şu sınavdan geçince 3 yıl muafsın de sonra da 3 yıl dolmadan muaflığını kaldırdım de... ancak türkiye'de olabilir böyle bi şey... klavuzda bi açıklık getirirler muhtemln de ona göre artık yolumuzu çizeriz... fakat tusdatanın girmeseniz bile muafım ama girmek istiyorum demeniz halinde muaf olursunuz demesini anlayabilmiş deilim. girmiceksek neden girecem dioruz, bu daha tehlikeli bi durum deil mi???
drepinefrin
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 7:47 am Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
furfur demiş ki:
o zaman sınav kalkmadan bi kere daha girip 6 tusluk muafiyet kazanın diyor,faydası bu
ii de ben zaten yeni kazanmışım muafiyetimi... 2 sınav önce... şimdi niye tekrar girmeliym ki??? 1 yılda dolacaksa o zaman 1 yıl muafsınız demeliydiler... olmaz böyle şey dicem ama hala türkiye'deyiz ya olabilir diyorum...
mhmtdmrkl
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 8:36 am Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
2010 ilkbahar üds de 50yi geçtim başvururken sadece muafım girmek istemiyorum desem yeterli olacak mı?ayrıca bir şey yapmama gerek var mı?
Palaz
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 9:37 am Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
Yeterli olacak
drepinefrin
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:09 pm Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
sanırım şimdi anladım tusdatanın demek istediğini... muaf olanlar zaten muaf olacaktır ama hani mesela 2 sınav muafiyet hakkın kaldı, bu sınavdan sonra 1 sınav sonra bitio, muafiyetinin dolmasını beklemeden bu sınava gir ve 3 yıl daha muafiyet kazan, sonra kalkarsa daha zor şartlar gelirse onlarla uğraşmaktan kurtulursun??? sanki bunu demek istemşler... yoksa çok mu iyimserim???
Drtus Reklam
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:31 pm Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
aynen son yazında olayı anlamışsın
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:32 pm Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
mhmtdmrkl demiş ki:
2010 ilkbahar üds de 50yi geçtim başvururken sadece muafım girmek istemiyorum desem yeterli olacak mı?ayrıca bir şey yapmama gerek var mı?
yeterli olur başka bir şeye gerek yok
dr_nlp
ORDINARYUS
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:39 pm Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
yani dil işi çok zorlaşır vs gibi uygulamalar olursa en azından muaf olun bence mantıklı....
_________________ saygılarımla
dr_NLP
dr_kenddy
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:13 pm Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
dr_nlp demiş ki:
yani dil işi çok zorlaşır vs gibi uygulamalar olursa en azından muaf olun bence mantıklı....
kesinlikle mantıklı
mhmtdmrkl
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:18 pm Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
drsvc demiş ki:
mhmtdmrkl demiş ki:
yeterli olur başka bir şeye gerek yok
teşekkür ederim
Drtus Reklam
mhmtdmrkl
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:28 pm Mesaj konusu :
peki tus başvurusunda üds sonuç belgesini götürmeye gerek var mı?
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 6:21 pm Mesaj konusu : Re: Muafım ama girmek istiyorum ?
mhmtdmrkl demiş ki:
drsvc demiş ki:
mhmtdmrkl demiş ki:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.