Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:48 am Mesaj konusu : PBS yedee atanmayadaa ...
ya valla çok sinirlendim de dayanamadım atama sorunlarım tüm hızıyla devam ediyor pbs şifresi bile alamıyorum şimdi ne yapacam ayy gıcık oldum ya şimdiden laneeett ...kulanıcı doğrulama başarısız diyor ne yapmalıyım bilgisi olan var mı
imaginer
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:52 am Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
bende aynı durumdaydım,şifre kabul etmiyodu.il sağlık müdürlüğüne git,personel şube hallediyo sorunu...
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
live4ever
Basasistan
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:52 am Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
bi ara bana da hep öyle diodu ama sonra nası yaptım da hallettim inan hiç hatırlamıyorum çok geçti üzerinden..
_________________ Çöl tilkisi yavrusu arıyorum!!
derya83
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:55 am Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
imaginer demiş ki:
bende aynı durumdaydım,şifre kabul etmiyodu.il sağlık müdürlüğüne git,personel şube hallediyo sorunu...
ya ikamet imi değiştirdim nüfus müdürlüğüne gittim gitmez olaydım ondan mı oldu ki ya tc kimlik sorgulamadada çıkmıyor of of ben yeni atanacağım genede il sağlık müdürlüğünemi gideyim
imaginer
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 6:03 am Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
şu an çalışmıyosan evet atanacağın il sağlığa git..sisteme girip düzeltiyorlar..
derya83
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 6:09 am Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
imaginer demiş ki:
şu an çalışmıyosan evet atanacağın il sağlığa git..sisteme girip düzeltiyorlar..
daha atanacağım yer belli değil ama bi il sağlık bulup giderim teşekkürler offf off
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:35 pm Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
düzelir daha sonra tekrar dene
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
derya83
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 8:48 pm Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
drsvc demiş ki:
hala düzelme yok tc kimlik no dr bilgi sorgulama da önceden çıkıyordum şimdi oda çıkmıyo daha pbs şifrem bile yookk pazartesiyi nasıl bekliycem
kramp21
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 1:07 am Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
derya83 demiş ki:
drsvc demiş ki:
hala düzelme yok tc kimlik no dr bilgi sorgulama da önceden çıkıyordum şimdi oda çıkmıyo daha pbs şifrem bile yookk pazartesiyi nasıl bekliycem
arkadaşlar yeni mezunların henüz aktif değil. sağlık bak sitesinde zaten isim ve ilan metni var. kayıtta izlenecek yol açıklanacak diye tahmin ediyorum. o yüzden gereksiz stres yapmayın
derya83
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 4:06 am Mesaj konusu : Re: PBS yedee atanmayadaa ...
kramp21 demiş ki:
derya83 demiş ki:
drsvc demiş ki:
arkadaşlar yeni mezunların henüz aktif değil. sağlık bak sitesinde zaten isim ve ilan metni var. kayıtta izlenecek yol açıklanacak diye tahmin ediyorum. o yüzden gereksiz stres yapmayın
teşekkür ederim ama benim sorun bu mernis denen sistemle ilgili sanırım yanlış geçirmiş nüfus müdürlüğü kimlik bilgilerimi yani nüfus müdürlüğü nde inşallah hallolur tc kimlik nomda sorun var
son durum nüfus cüzdanım değişti nüfus müdürlüğünden bu durumda ne yapmalıyım yeni nüfus cüzdanı fotokopimi bakanlığa mı göndericem değişikliği bildirin falan diyo çok da anlamadım hangi adrese nasıl bilgisi olan varsa lütfen yardımı olun ühüü ühhüü
drs_ayhan
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 5:59 pm Mesaj konusu :
pbs numarasını almayı başarabilen var mı?yeni mezunum kayıt yapıyorum ama sonra kullanıcı bulunamadı diyor.sağlık müdürlüğüne mi gitmek gerek şimdi?madem internet üzerinden yapıyorlar doğru dürüst yapsınlar offf
bende de öyle diyordu eskiden..
kayıt oldugum halde, kullanıcı bulunamamıstır yazıyordu.
ama kura işlemleri mi ne var ordan girince sorun cıkmıyordu.
gıcık-eski bi sitem.
bakanlık nasıl web yapıyorsa..
takmayın düzelir.
bakanlıgı arayın gerekirse.
gecen yıl tercihler bizim söyle olmustu.
tarih vermişlerdi diyelim 1-4 eylül tercih yapılacak.
ilk gün aksama kadar acıklanmamıstı kadrolar..
zaten süre kısa,
neyse ben son güne kadar karar veremedim.
son güne de bırakmak istemedim. o yuzden bi gün önce aksam 10 gibi yapayım diye actım siteyi, servis yok, site hata veriyor..
tüm gece denedim, sabah erkenden kalktım yok..
saat 9 gibi düzeltmişlerdi siteyi..
yaklasık bi 10-12 saat kimse tercih yapamadı..
yani hazırlıklı olun kısaca daha:)
draltuk
Intern Dr.
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 11:26 pm Mesaj konusu :
her atamalarda böyle sıkıntılı durumlar haddinden fazlaca yaşanmakta,bu bir ayıp değil,çünkü ayıp olmaktan çıktı,resmen mallık..
o yüzden telaşa gerek yok,ama sakın salmayın,herzaman peşinden koşturun her sorunun,gerekirse bakanlığı saat başı arayın,hem kendi fakültemde ki görevli memurlarla,hem de kargo şirketleriyle,ve de bakanlık çalışanlarıyla hep sorunlar yaşadım kendi atama sürecimde,aralarındsa en çok çalışıp işimi halleden hep bakanlık memurları oldu.bu gereksiz zorlu ve heyecanlı döneminizde hepinize bol şans..
evet arkadaşlar tercihlerin son günü acayip yoğun oluyo son güne bırakmamaya çalışın ben o günlerde yeni evli olduğum için son güne kalmıştı saatlerce girememiştik son birkaç saatte ancak tercih yapabilmiştik siz bu duruma düşmeyin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.