Tarih: Cum Tem 30, 2010 1:17 am Mesaj konusu : atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mııı???
atama zamanı geldii daha doğrusu çok az kaldı..işte bu noktada size ihtiyacım var sanırım ve ben tercıh yaparken sacmalamak ıstemıyorum. gözumden kacabılecek ama sizin gıttım gordum begendım dıyebılecegınız yerler var mı???ılla gormenıze de gerek yok ; benım cevrem genış ben bu işleri bilirim dıyorsanız bı bicare ne yapacagını tam olarak bılemeyen her gece kabus gorup uyanan yenı mezun şaşkına yardım etmek ısteyen var mı acabaaaa??
nileren2009
Stajer Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 1:18 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
aaa bu arada yardımcı olmak ısteyenler özelden de mesaj atarsa cok sevınırımm
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:05 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
Buraya sorun sorularınızı yanıt verelim.
herkes faydalansın...
nileren2009
Stajer Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:46 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
haklısınız herkesın faydalanması adına genel olarak nasıl tercıh yapamamızı anlatabılırsenız sevınırım.ama ozel durumlarımdan bahsettıgımden özelden mesaj fıkrını onermıstım:)yardımcı olanlar da var neyseki:)yardımcı olan herkese tesekkurler tekrar:)
kramp21
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 8:13 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
drsvc demiş ki:
herkes faydalansın...
tbrikler hocam. herkesi düşünmeniz güzel doğrusu.
yeni mezunlar için 112 mi acil mi tsm'mi bunları kaşılaştırması , avantaj dezavantajları nelerdir bunları arıyorum forumda ama bulamadım. var mı bu türden yazılar kuraya katılmacaz ama kararsızız bilgisiziz malesef.
mesela tsm yeni uygulamaya koyulan bişey. napar tsm doktoru döneri nasıldır. acile avantajı nedir?
lionel
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 8:22 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
kramp21 demiş ki:
drsvc demiş ki:
herkes faydalansın...
tbrikler hocam. herkesi düşünmeniz güzel doğrusu.
yeni mezunlar için 112 mi acil mi tsm'mi bunları kaşılaştırması , avantaj dezavantajları nelerdir bunları arıyorum forumda ama bulamadım. var mı bu türden yazılar kuraya katılmacaz ama kararsızız bilgisiziz malesef.
mesela tsm yeni uygulamaya koyulan bişey. napar tsm doktoru döneri nasıldır. acile avantajı nedir?
tsm yazmayın süründürürler adamı.acilde hekim olmaz seni yollarlar,aile hekimi izin,rapor alır seni görevlendirirler.sağlık müdürlüklerinin joker elamanı olursunuz benden söylemesi...
ametist09
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 9:40 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
çok tercih edilebilecek yerleri yazarken dikkatliolun genel kuraya kalabilirsiniz yoksa
Drtus Reklam
liamsi
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 7:46 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
doğubeyazıtta ekim ayında sanırım aile hekimliğine geçilmeye karar verildi. burdaki doktorlar dört gözle onu bekliyo. döner miktarı çok artacakmış. ama burada sağlık sistemi tam oturmuş değil. neyin ne olacağını önceden kestirmek zor. tusdan ümidim yok ben para kazanmak istiyorum diyorsanız düşünebilirsiniz.
nileren2009
Stajer Dr.
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 5:31 pm Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
tesekkurler paylasım ıcın...
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 11:46 pm Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
Öncelikle münhal kadrolarda bu dönem, yıl sonuna kadar her yer aile hekimliğine geçeceği içinbelli başlı yerler olacağını düşünüyorum
-112 istasyonlar
-devlet hastanesi aciller
-tsm
-açs (belki)
-istanbul aile hekimliği
-perfierin periferi yerlerde aile hekimliği
bunlar içerisinden sıralama şu şekilde olmalıdır!
-112 (a tipi)
-devlet hastanesi
-açs (kadro açılırsa)
-tsm
-istanbul aile hekimliği
şeklinde olmalıdır.
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 11:49 pm Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
maddi gelir olarakta hemen hemen sıralaması çoktan aza doğru yine bu şekildedir.
nileren2009
Stajer Dr.
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 1:50 am Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
drsvc demiş ki:
Öncelikle münhal kadrolarda bu dönem, yıl sonuna kadar her yer aile hekimliğine geçeceği içinbelli başlı yerler olacağını düşünüyorum
-112 istasyonlar
-devlet hastanesi aciller
-tsm
-açs (belki)
-istanbul aile hekimliği
bunlar içerisinden sıralama şu şekilde olmalıdır!
-112 (a tipi)
-devlet hastanesi
-açs (kadro açılırsa)
-tsm
-istanbul aile hekimliği
şeklinde olmalıdır.
sızce kayserı kadrosu acılır mı bu kurada?
Drtus Reklam
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 9:47 pm Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
kayseride muhtemelen devlet hastanesi çok kadro açacaktır
devasa bir acil binası yapılmış.
tabiki ilçe devlet hast ve 112 lerde açar
onur048
Uzman Dr.
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 10:15 pm Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
ben aile hekimliği olan bi ilde çalışıyorum 20 aydır (tsm sorumlu hekimi=sağlık grup başkanıyım)
münhal kadrolar içinde aile hekimliği olmaz diye biliyorum çünkü aile hekimleri memur değil sözleşmeli personel
tsmde tek hekimseniz sorumlu oluyosunuz yani sağlık grup başkanı oluyosunuz döner 1500 civarı ama tek hekim değilseniz sağlık grup başkanı olmayan tsm hekimleri joker gibi müdürlük tarafından oraya buraya geçici görevlendiriliyo genelde ve dönerleri çok daha az
tsmde hasta bakılmıyo ama her türlü sorumluluk sizde (sağlık grup başkanı iseniz) stresli bi iş ama boş zamanım da oluyo genelde, bence çalışacağın ilçeye ve ile göre rahatlığı değişir
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 10:32 pm Mesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
ametist09 demiş ki:
çok tercih edilebilecek yerleri yazarken dikkatliolun genel kuraya kalabilirsiniz yoksa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.