Tüm Tus Soruları
PORTAL FORUMLAR DOSYALAR REÇETE 2010 MEDİLAN MEDİ VİDEO DR. BECAYİŞ

HASTANE Rehberi

DrTus.com - Başlık Görüntüleniyor - atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mııı???
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Geçerli Zaman: Pzr Eyl 05, 2010 9:27 pm Cevaplanmayan mesajlar
atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mııı???
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
nileren2009
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 1:17 am
MesajMesaj konusu : atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mııı???
Alıntıyla Cevap Ver

atama zamanı geldii daha doğrusu çok az kaldı..işte bu noktada size ihtiyacım var sanırım ve ben tercıh yaparken sacmalamak ıstemıyorum. gözumden kacabılecek ama sizin gıttım gordum begendım dıyebılecegınız yerler var mı???ılla gormenıze de gerek yok ; benım cevrem genış ben bu işleri bilirim dıyorsanız bı bicare ne yapacagını tam olarak bılemeyen her gece kabus gorup uyanan yenı mezun şaşkına yardım etmek ısteyen var mı acabaaaa?? Razz
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
nileren2009
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 1:18 am
MesajMesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
Alıntıyla Cevap Ver

aaa bu arada yardımcı olmak ısteyenler özelden de mesaj atarsa cok sevınırımm Wink
Drtus Reklam

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
drsvc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 5:05 am
MesajMesaj konusu : Re: atama zamanı geldi:))ben bu işleri bilirim diyen var mıı
Alıntıyla Cevap Ver

Buraya sorun sorularınızı yanıt verelim.

herkes faydalansın...
nileren2009
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 2:46 am
Alıntıyla Cevap Ver

haklısınız herkesın faydalanması adına genel olarak nasıl tercıh yapamamızı anlatabılırsenız sevınırım.ama ozel durumlarımdan bahsettıgımden özelden mesaj fıkrını onermıstım:)yardımcı olanlar da var neyseki:)yardımcı olan herkese tesekkurler tekrar:)
kramp21
Comez Asistan Dr.
Comez Asistan Dr.

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 8:13 am
Alıntıyla Cevap Ver

drsvc demiş ki:

herkes faydalansın...

tbrikler hocam. herkesi düşünmeniz güzel doğrusu.

yeni mezunlar için 112 mi acil mi tsm'mi bunları kaşılaştırması , avantaj dezavantajları nelerdir bunları arıyorum forumda ama bulamadım. var mı bu türden yazılar kuraya katılmacaz ama kararsızız bilgisiziz malesef.

mesela tsm yeni uygulamaya koyulan bişey. napar tsm doktoru döneri nasıldır. acile avantajı nedir?
lionel
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 8:22 am
Alıntıyla Cevap Ver

kramp21 demiş ki:
drsvc demiş ki:

herkes faydalansın...

tbrikler hocam. herkesi düşünmeniz güzel doğrusu.

yeni mezunlar için 112 mi acil mi tsm'mi bunları kaşılaştırması , avantaj dezavantajları nelerdir bunları arıyorum forumda ama bulamadım. var mı bu türden yazılar kuraya katılmacaz ama kararsızız bilgisiziz malesef.

mesela tsm yeni uygulamaya koyulan bişey. napar tsm doktoru döneri nasıldır. acile avantajı nedir?

tsm yazmayın süründürürler adamı.acilde hekim olmaz seni yollarlar,aile hekimi izin,rapor alır seni görevlendirirler.sağlık müdürlüklerinin joker elamanı olursunuz benden söylemesi...
ametist09
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 9:40 am
Alıntıyla Cevap Ver

çok tercih edilebilecek yerleri yazarken dikkatliolun genel kuraya kalabilirsiniz yoksa
Drtus Reklam

Başa dön
liamsi
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Pzr Ağu 01, 2010 7:46 am
Alıntıyla Cevap Ver

doğubeyazıtta ekim ayında sanırım aile hekimliğine geçilmeye karar verildi. burdaki doktorlar dört gözle onu bekliyo. döner miktarı çok artacakmış. ama burada sağlık sistemi tam oturmuş değil. neyin ne olacağını önceden kestirmek zor. tusdan ümidim yok ben para kazanmak istiyorum diyorsanız düşünebilirsiniz.
nileren2009
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Pzr Ağu 01, 2010 5:31 pm
Alıntıyla Cevap Ver

tesekkurler paylasım ıcın...
drsvc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Pzr Ağu 01, 2010 11:46 pm
Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle münhal kadrolarda bu dönem, yıl sonuna kadar her yer aile hekimliğine geçeceği için belli başlı yerler olacağını düşünüyorum

-112 istasyonlar
-devlet hastanesi aciller
-tsm
-açs (belki)
-istanbul aile hekimliği
-perfierin periferi yerlerde aile hekimliği

bunlar içerisinden sıralama şu şekilde olmalıdır!

-112 (a tipi)
-devlet hastanesi
-açs (kadro açılırsa)
-tsm
-istanbul aile hekimliği

şeklinde olmalıdır.
drsvc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Pzr Ağu 01, 2010 11:49 pm
Alıntıyla Cevap Ver

maddi gelir olarakta hemen hemen sıralaması çoktan aza doğru yine bu şekildedir.
nileren2009
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Pts Ağu 02, 2010 1:50 am
Alıntıyla Cevap Ver

drsvc demiş ki:
Öncelikle münhal kadrolarda bu dönem, yıl sonuna kadar her yer aile hekimliğine geçeceği için belli başlı yerler olacağını düşünüyorum

-112 istasyonlar
-devlet hastanesi aciller
-tsm
-açs (belki)
-istanbul aile hekimliği

bunlar içerisinden sıralama şu şekilde olmalıdır!

-112 (a tipi)
-devlet hastanesi
-açs (kadro açılırsa)
-tsm
-istanbul aile hekimliği

şeklinde olmalıdır.

sızce kayserı kadrosu acılır mı bu kurada?
Drtus Reklam

Başa dön
drsvc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Pts Ağu 02, 2010 9:47 pm
Alıntıyla Cevap Ver

kayseride muhtemelen devlet hastanesi çok kadro açacaktır
devasa bir acil binası yapılmış.

tabiki ilçe devlet hast ve 112 lerde açar
onur048
Uzman Dr.
Uzman Dr.

TarihTarih: Pts Ağu 02, 2010 10:15 pm
Alıntıyla Cevap Ver

ben aile hekimliği olan bi ilde çalışıyorum 20 aydır (tsm sorumlu hekimi=sağlık grup başkanıyım)
münhal kadrolar içinde aile hekimliği olmaz diye biliyorum çünkü aile hekimleri memur değil sözleşmeli personel
tsmde tek hekimseniz sorumlu oluyosunuz yani sağlık grup başkanı oluyosunuz döner 1500 civarı ama tek hekim değilseniz sağlık grup başkanı olmayan tsm hekimleri joker gibi müdürlük tarafından oraya buraya geçici görevlendiriliyo genelde ve dönerleri çok daha az
tsmde hasta bakılmıyo ama her türlü sorumluluk sizde (sağlık grup başkanı iseniz) stresli bi iş ama boş zamanım da oluyo genelde, bence çalışacağın ilçeye ve ile göre rahatlığı değişir

ORDINARYUS

TarihTarih: Pts Ağu 02, 2010 10:32 pm
Alıntıyla Cevap Ver

ametist09 demiş ki:
çok tercih edilebilecek yerleri yazarken dikkatliolun genel kuraya kalabilirsiniz yoksa

mesela güzel bir hatırlatma ....

Mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni Başlık GönderCevap Gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

© 2004 DrTus.com :: ilk ve tek tus portalı:: İletişim: info@drtus.com  
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz. Tasarım ve Programlama : Melik UÇAR

DrTus, Tus, Tus Soruları, Tus Taban Puanları, Tus Tercih Rehberi, Askerlik ve Tus, Yabancılar ve Tus, Tıp Dışı Branşlar ve Tus, Tus İngilizce sınavı, Tus Klavuzları, Doktor Atama , Doktor Becayiş, Doktor Haber, Tus Kitapları, Tus Dersaneleri, Tusem, Yestus, Tumer,Tusdata,Prospektus, Klinisyen, DrTus, Doktor Forumları, Medikal Linkler, Tıp Linkleri, Tus Forumları, OSYM ve Tus, Tus Sonuçları, 2008 Eylül tus, 2009 Nisan Tus, E-tus,Medikal Rehber, Medikal İlan, Doktor İlan, Medical ebooks, Medikal download, Ücretsiz Tus kitapları, Tus Puan hesaplama, Onlinedeneme, Tusonline,Akademisyen,Tusmerkezi,İlaç Rehberi,Farmalist,Medikal sunumlar, Uzmanlık Tezleri, Asistan Doktorlar, Hastane Rehberi, Tıp Fakülteleri,Devlet Hizmet Yükümlülüğü,Hastane Dönerleri
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. :: Tus ve Tıp Sitesi :: Eksitus.com :: This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.