Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:06 am Mesaj konusu : Tusa şöyle başlıyorum...!!!
2 dönem dersaneye gidecem...(2 temel+2 klinik alma hakkım var)İlk 6 ay(birinci dönem) sadece temelden 3 ders,ikinci 6 ay sadece temelden diğer 3 ders,5. sınıfta temel hallolur inşaallah....Sonra intornlukte bir defa klinik , sınava girmeden önce de temel +klinik dersanede..sizce nasıl bir yöntem...tavsiyesi olan arkadas varmı?sevgilerle....
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:32 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
KESİNLİKKKKLEEEEE YANLIIIŞŞŞŞŞ!!!!
Dönem 5 te temel+klinik Bir kez bitmiş olacak!
Kalan yarımını dönem4te stajlarına paralel paylaştır.
diğer yarımıda internlikte (acil,dahiliye,pediatri gibi) zor stajlar OLMADIĞI DÖNEMDE almalısın.
internlikte ders çalışman çok zor
KOÇ ÜNİVERSİTESİNDEYSEN AYRI BİR KONU TABİKİ...
Orda internlik yatış geçer
40000 tl verene internlik yaptırmıyorlar.
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
live4ever
Basasistan
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:33 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
driskender1987 demiş ki:
2 dönem dersaneye gidecem...(2 temel+2 klinik alma hakkım var)İlk 6 ay(birinci dönem) sadece temelden 3 ders,ikinci 6 ay sadece temelden diğer 3 ders,5. sınıfta temel hallolur inşaallah....Sonra intornlukte bir defa klinik , sınava girmeden önce de temel +klinik dersanede..sizce nasıl bir yöntem...tavsiyesi olan arkadas varmı?sevgilerle....
kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi
_________________ Çöl tilkisi yavrusu arıyorum!!
driskender1987
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 1:02 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
Diyorlarki herkes klinik yapıyor zaten...Önemli olan temel yapmak...O yuzden temeli iyice bitirdikten sonra kliniğe başla..Zaten 6 ya gecerken klinik bilgileri cok sıcak 6 ayda dersane ile birlikte hallolur diyorlar...sonra da tustan hemen once temel+klinik tustan önce bir tekrar tamamdır diyorlar...
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 12:39 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
ben tavsiyemi sundum
isteyen alır yapar istemeyen lazım olunca burdan bakar yapar
şaka bir yana bence dikkate alsan faydana olur arkadaşım
relax
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 1:55 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
driskender1987 demiş ki:
öncelikle bu tus pek lastik gibi uzatmaya gelmez. 5te dersanede tüm dersleri al tmel klinik ayrı diye birşey yok pato eksiğini dahiliyeden farmayı mikrobu yine klinikten tamamlarsın stajları geçecek kadar ders çalış geri kalan zamanda kaç tekrar atarsan kardır.ama mutlaka 1 kez bitir 2. defa dersanede ders dinlemeye gerek yok % 98 aynı şeyler zaten gerekli yerleri çizdiriyorlar. 2 dönem almak fiyat olarak daha iyi diye düşünme vakit kaybı. 6. sınıfta yaza kadar en az 2 tekrar yaz da 2 tekrar daha. son 10 gün piskopata bağla tüm tus sorularını 8 günde bitir son 2 gün önemli bilgileri bitir. 65 altı puan alırsan ben burdayım . son olarak alt yapısı olanlar tusu son 45 günde kazanır bunuda unutma başarılar
DrSilesia
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:42 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
Teşekkur ederim...Galiba 5. sınıfta temel+kli,nik bir defa bitirmeye çalışacam...6da sadece tekrar...Yazın da piskopat dediğin gibi...İnşaallah bir de annemin manevi yardımları)
Fakat 2 donem yazıldım anlaşmayı da imzaladım yapcak bişey yok...Ben dahiliyeye girdim adam insan üstü bir varlıktı...Mükemmel benzetmelerle kafana kazıyor...2 defa olursa daha guzel olur inşaallah...2 sene sonra burda görüşelim seninle:)
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
DrSilesia
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:43 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
Bu arada yukardaki de benim,aynı kişiyiz(sende nerden çıktın demeyesin diye soledim:D
keser2713
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:47 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
herkes başka bişey söylüyo...iyisi mi sen kafaya göre takıl......
DrSilesia
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:50 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
Keser abi Erfan abi diyorki internette ne işin var???))Yasak sana diyor....Evet ömer abi farklı diyor tus datanın editörü farklı diyor,burdaki abiler farklı diyor..Napacagımı şaşırdım)
relax
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:53 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
DrSilesia demiş ki:
Teşekkur ederim...Galiba 5. sınıfta temel+kli,nik bir defa bitirmeye çalışacam...6da sadece tekrar...Yazın da piskopat dediğin gibi...İnşaallah bir de annemin manevi yardımları)
Fakat 2 donem yazıldım anlaşmayı da imzaladım yapcak bişey yok...Ben dahiliyeye girdim adam insan üstü bir varlıktı...Mükemmel benzetmelerle kafana kazıyor...2 defa olursa daha guzel olur inşaallah...2 sene sonra burda görüşelim seninle:)
tamam sana kolay gelsin
ckc
Basasistan
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 3:01 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
driskender1987 demiş ki:
ne yazık ki yanlış yöntem öle olmaz 5de bikere bitirmen lazım 6da da tekrarlara başlarsın öle gevşek ve uzun bi program yaparsan nasıl olsa çok zaman var diye kendini salarsın çalışamazsın ...dersaneye zaten gideceksen ordaki danışman hocalar sana yardımcı olur çalışma planı konusunda onlarla konuş mutlaka ...
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 3:13 am Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
DrSilesia demiş ki:
Keser abi Erfan abi diyorki internette ne işin var???))Yasak sana diyor....Evet ömer abi farklı diyor tus datanın editörü farklı diyor,burdaki abiler farklı diyor..Napacagımı şaşırdım)
karnım ağrıdı gülmekten
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 6:47 pm Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
Valla herhalde temel+kliniğin bir bolumunu bitirmeye çalışacam...Bakalım hayırlısı artık.
DrSilesia
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 10:54 pm Mesaj konusu : Re: Tusa şöyle başlıyorum...!!!
homo_sapiens demiş ki:
DrSilesia demiş ki:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.