Tarih: Prş Tem 29, 2010 11:59 pm Mesaj konusu : tus başvurusu için izlenecek yollar
arkadaşlar ilk defa tusa girecek biri için başvuruda neler yapmalıyım
dryldzhan
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:01 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
başvuru yapmak için giderken süslenip gidebilirsin
başvuru yaparken fotoğrafını çekecekler
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
ahir
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:08 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
Ösymnin resmi sitesinde Başvuru İşleminde Adayların İzleyeceği Yol diye pdf dosyası bulunmakta
_________________ Kural Basit "GEÇM??E MAZ? DERLER"
blissangel
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:13 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
dryldzhan demiş ki:
başvuru yapmak için giderken süslenip gidebilirsin
başvuru yaparken fotoğrafını çekecekler
o fotoğraf çok önemli.eylülde ilk tusa girdiğimdeki fotoğrafımla nisanda da başvuru yaptım.arada 15 kilo fark biraz da seyrelmiş saçlarla salondaki görevli beni o fotoğrafa benzetemdi
ilk önce ösym sitesinde bahs geçen banka hesaplarına para yatırıyosun(60 TL idi en son)
sonra geçici mezuniyet belgesiyle beraber ösym bürosuna başvuruyosun.web camle fotoğrafını çekip bilgilerini dolduruyor görevli.şifre alıyosun ve tüm işlerin bitiyor.çok kısa bi sürede hallediyosun.
ösymnin sitesinde herşey yazıyor...şimdiden başarılar
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:25 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
yesirgibi demiş ki:
arkadaşlar ilk defa tusa girecek biri için başvuruda neler yapmalıyım
Tus 2010 sonbahar sınavı müracatı için bankaya 60 tl yatırıyorsun.
sonra fakültedeki ösym merkezine gidiyorsun
3tl veriyorsun kalanı o hallediyor.
kaufman
Intern Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 3:35 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
arkadaslar peki randevu isi nasıl oluyor
hani basvuru merkezinden once randevu alın deniyor ama ortada tel numarası falanm yok
once gidip randevu alacam sonra baska bir gun de gidip islemimi tamamlayacam??
dralibey
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 12:20 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
arkadaşlar
başvuru yaparken gireceğimiz yerin yazılı olduğu belgeyi postalayacakları adres muhtarlıktaki resmii ikametgah adresimiz olmak zorunda mı yoksa eylül ayında o adreste olmayacaksak başka adres verirsek sorun çıkar mı ya çok telaşlandım bi yardım lütfeeeeeeeen
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 12:26 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
kaufman demiş ki:
arkadaslar peki randevu isi nasıl oluyor
hani basvuru merkezinden once randevu alın deniyor ama ortada tel numarası falanm yok
once gidip randevu alacam sonra baska bir gun de gidip islemimi tamamlayacam??
randevu çok yoğun olduğu için genel söylenilen bir şey
ama uygulamada söz konusu değil
gittiğinde boş olur girersin
en fazla 3 dakika beklersin...
randevu vs yok yani...
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 12:29 am Mesaj konusu : Re: tus başvurusu için izlenecek yollar
dralibey demiş ki:
arkadaşlar
başvuru yaparken gireceğimiz yerin yazılı olduğu belgeyi postalayacakları adres muhtarlıktaki resmii ikametgah adresimiz olmak zorunda mı yoksa eylül ayında o adreste olmayacaksak başka adres verirsek sorun çıkar mı ya çok telaşlandım bi yardım lütfeeeeeeeen
başvuru adresinde belirtilen adres,sınava giriş belgesininde geleceği adres olacağı için ona göre adres belirtin !
Tus kampına giden arkadaşlar vardı.
kocatepe kültür merkezi ni adres vermişlerdi.
data kursiyerlere ulaştırmıştı
belgenizi hiç bulamazsanız gelmezse kaybolursa postada kalırsa ankarada ösym den bir kaç lira vererek temin edilebiliyorsunuz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.