Tarih: Prş Tem 29, 2010 11:57 pm Mesaj konusu : TUSdan önce mecburiye gitmek zorunda kalacakmıyız?
TUSdan önce mecburiye gitmek zorunda kalacakmıyız?
Şimdiye kadar drtusu takip ediyordum kimseden ses çıkmayınca üye olup yazmaya kadar verdim.
Adım 34. kurada çıktı. Kuralar 15 Ağustosda çekiliyor tebliğ 20-22 Ağustosda yayınlanırsa en geç 6-7 Eylüle kadar başlamak zorunda kalacağız. Yani Bayramdan 2 gün önce ve Tusdan 10 gün önce..
Bu kuraya katılan mezun sayısı 1500
Bu dönemde gerçekte mezun olan kişi sayısı 4000
Şimdi bu haksızlık değil mi?
Arkadaşlar hep birlikte organize olalım ve sesimizi duyuralım.
kimileri de tam tersi erken atanmadık haksızlık değil mi diyor,birimler isteğe göre yapmalıydı bence isteyen erken isteyen sonra..
_________________ Sana kutsal gelen bin yıllık çınar
fiske vuruşuyla yıkılır bir gün
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:38 am Mesaj konusu :
1-Atamaya az kişi girecek olması senin menfaatine... Tercih ettiğin yerin gelme ihtimali çoğalır
2- manşettede göreceğin üzere 34. listede isim çıkmadı diye üniversitelere dava açıyorlar aynı zamanda ismi çıkanlarda isyan ediyor bunun başka bir orta yolu olamazki ama?
3- soruna gelince senin belirlediğin "20-22 Ağustosda yayınlanırsa " kısmı sadece senin kendi görüşün
sağlık bakanlığı bayrama 1 gün kala işe başlatma şeklinde bir görevlendirmede bulunmaz, bayram önü kendiside çalışmak istemez zaten
dolayısıyle 20-22 ağust değil Tus sınavından sonra başlayacak tarih ayarlanarak ilan yapılır tıpkı bu güne kadar olduğu gibi...
ayrıca 15 gün süresinde bir ince nokta daha var
ikametgah adresin ile tercih yerin aynı değilse sana 15 gün yol süresi, başlama süresi veriyor bakanlık. aynı ilde iseniz 48 saat süre veriyor
TERCİHLERİ YAPARKEN BU DURUMA DİKKAT EDİN LÜTFEN
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:40 am Mesaj konusu : Re:
En kötü ihtimalle bir hafta rapor alırsın sınavdan sonra gider başlarsın
bunuda yapabilirsin herhalde!
tanıdık birisini bulamazsan ben rapor veririm
sakin ve rahat olun biraz
panik size tusu kazandırmaz
drriza
DRTUS KURUCU ADMİNİ
Tarih: Cum Tem 30, 2010 2:24 am Mesaj konusu : Re:
aslında bakanlıgın bunu bırasck dusunebılmesı ve kordınelı bır sekılde atamaların yapılması lazım. bence yenı mezun hekımlerın hıc bırı su atamadan kacası yok hata dahıl olmak ıcın cabası varken bakanlık 2-3 hafta ertelemelı bır kura yapabılır bunda hıc bır olumsuz sonuc dogurmayacaktır. 09 eylul tusta bu sekılde atama kuraları daha sonraya alınmıstı tustan sonraya yanı. tusdata sponsorumuz bu konuda baya bır gırısımde bulunmus hekımlerın dılekcelerne bu konuda destek ve yon vermıstı.
sımdı kendıleıyle yenıden rıca bulunarak bır dılekce yada ızlenecek yol belırlenebılır...
_________________ Dr.R?za Eröksüz
DrTus Kurucusu ve Yöneticisi MSN: drtuscom@hotmail.com
Tarih: Cum Tem 30, 2010 2:30 am Mesaj konusu : Re:
başla rapor al.. eger sağlık grup başkanın iyiyse sorun olmaz ...değilse zaten orası çekilmez... istifa et
_________________ dont matter why
azrat
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 3:05 am Mesaj konusu : Re:
drsvc demiş ki:
En kötü ihtimalle bir hafta rapor alırsın sınavdan sonra gider başlarsın
bunuda yapabilirsin herhalde!
tanıdık birisini bulamazsan ben rapor veririm
sakin ve rahat olun biraz
panik size tusu kazandırmaz
Bende ..... +1
_________________ TUS da neymiş, Hayatın yanında....
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
isosumer
Intern Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:33 am Mesaj konusu : Re:
geçn eylülde bizim kuralar sınavdan önceki cuma çekilmişti.. eylül sonunda başlamıştım.. bu sene biraz saçma olmuş bu işler..
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:42 am Mesaj konusu : Re:
drriza demiş ki:
aslında bakanlıgın bunu bırasck dusunebılmesı ve kordınelı bır sekılde atamaların yapılması lazım. bence yenı mezun hekımlerın hıc bırı su atamadan kacası yok hata dahıl olmak ıcın cabası varken bakanlık 2-3 hafta ertelemelı bır kura yapabılır bunda hıc bır olumsuz sonuc dogurmayacaktır. 09 eylul tusta bu sekılde atama kuraları daha sonraya alınmıstı tustan sonraya yanı. tusdata sponsorumuz bu konuda baya bır gırısımde bulunmus hekımlerın dılekcelerne bu konuda destek ve yon vermıstı.
sımdı kendıleıyle yenıden rıca bulunarak bır dılekce yada ızlenecek yol belırlenebılır...
çok iyi bir fikir
rıza bey bu arkadaşlar adına görüşürse çok iyi olur
metilfenidat
Intern Dr.
Tarih: Cum Tem 30, 2010 7:51 am Mesaj konusu : Re:
bence de çok iyi olur. bu sene bakanlık neden böyle yaptı anlamıyorum. ben belgelerimi vermeyecektim, tus başvurularından hemen önce verecektim. ama bakanlığımıza güvenerek, bugüne kadar kimseyi sınavdan önce göndermemesine güvenerek teslim ettim belgeleri. neden böyle oldu? her yıl ağustos sonu eylül başında çekilen kura bu yıl erken çekiliyor...
seçim öncesi yatırım olabileceği söyleniyor fenidat
_________________ Sana kutsal gelen bin yıllık çınar
fiske vuruşuyla yıkılır bir gün
drriza
DRTUS KURUCU ADMİNİ
Tarih: Cum Tem 30, 2010 12:26 pm Mesaj konusu : Re:
drsvc demiş ki:
drriza demiş ki:
çok iyi bir fikir
yetkılılerle gorusecegım ama sızlerınde bu konuda ısteklı olusunuzu buralarda belırtmenız lazımkı benımde elım saglam bır sekılde bunu goruseım sızler ıcın destek ısteyeyım arkadaslar...
_________________ Dr.R?za Eröksüz
DrTus Kurucusu ve Yöneticisi MSN: drtuscom@hotmail.com
Tarih: Cum Tem 30, 2010 8:50 pm Mesaj konusu : Re:
açıkçası ben sb'ye dilekçe yazmayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim. yani kurcalamanın, uğraşmanın sonuç getirmeyeceğini düşündüm. ama eğer faydalı olacaksa biz de yapalım birşeyler. ne yapabiliriz?
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 12:38 am Mesaj konusu : Re:
drriza demiş ki:
drsvc demiş ki:
drriza demiş ki:
çok iyi bir fikir
yetkılılerle gorusecegım ama sızlerınde bu konuda ısteklı olusunuzu buralarda belırtmenız lazımkı benımde elım saglam bır sekılde bunu goruseım sızler ıcın destek ısteyeyım arkadaslar...
facebookta grupları vardı galiba
o gruba bir duyuru yapıp forumumuza davet edip ilgili başlıkta görüşülebilinir konu galiba rıza bey
disease
Stajer Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:57 pm Mesaj konusu : Re:
Rıza abi lütfen bişiler yapın ya nolur
_________________ YERİN SENİ ÇEKTİĞİ KADAR AĞIRSIN,KANATLARIN ÇIRPINDIĞI KADAR HAFİF,KALBİN ATTIĞI KADAR CANLISIN,GÖZLERİN UZAĞI GÖRDÜĞÜ KADAR GENÇ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.