Tusdata Reklam Üst
PORTAL FORUMLAR DOSYALAR REÇETE 2010 MEDİLAN MEDİ VİDEO DR. BECAYİŞ

HASTANE Rehberi

DrTus.com - Başlık Görüntüleniyor - askerlik tecil (bir soru)!
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Geçerli Zaman: Pzr Eyl 05, 2010 9:02 pm Cevaplanmayan mesajlar
askerlik tecil (bir soru)!
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
drdrme
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 1:56 am
MesajMesaj konusu : askerlik tecil (bir soru)!
Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar mezuniyet sonrası 2 yıllık hakkım ocak 2011de bitiyordu,mecburide hastaneden mecburi bitimine kadar tecil edilmesi için yazı gönderdik demişlerdi
peki ben istifa edersem(yine:(( ) tecilim eski haline döner dimi(ocak 2011)??
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
time
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 2:03 am
MesajMesaj konusu : Re: askerlik tecil (bir soru)!
Alıntıyla Cevap Ver

hayatımda ilk defa mecburide hastanenin pratisyenlerin askerliğini tecil ettiğini duydum;-))))

dostum bir terslik olmasınWink
Drtus Reklam

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
drdrme
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 2:08 am
Alıntıyla Cevap Ver

niye öyle dedin yahu.yani tecil lafı olmamış tabi ama mecburi bitimine kadar tecil imkanı diye birşey yok mu demek istiyosun?
tecili yapan hastane dııl tabı onu dıyosan:))
NISAY
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 2:28 am
Alıntıyla Cevap Ver

sanırım 5. veya 6. hizmet bölgelerinde, kurumunuz "bu personele ihtiyacım var" diye yazı gönderirse şubenize, mecburi bitimine kadar tecil edilebiliyor askerlik.
ama istifa durumunda olaylar nasıl gelişiyor onu bilemiyorum...

Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 3:20 am
Alıntıyla Cevap Ver

evet 6.bölge,istifa sonrası nasıl olacağını da artık şubeden öğrenecez.hayatında ilk defa böyle birşey duyanların olması da oldukça ilginç
time
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 4:06 am
Alıntıyla Cevap Ver

ahahah taş bana sanırımWink

arkadaşım mezuniyetten sonra yapılan 2 sene tecil dışında yok mecburi hizmetten dolayı yok bilmem neden dolayı diye tecil olmaz;-)

ÖZEL KOŞUL; örneğin bir ilde sadece 1 tane cerrah varsa ve bu cerrah da isterse ve o şehirde mazereten çalışıyorsa mazereti bittikten sonrada "İHTİYAÇTAN" dolayı sağlık müdürlüğünün teklifiyle çalışmaya devam edebilir...

Ama ASKERLİĞİ mecburin bitene kadar tecil etme yetkisi kimsede yok!!!! böyle bir olayda yok!!

Ben sana olacağı söyleyeyim; şubeyi arayacaksın ve sana şubeden mezuniyet tarihinden itibaren yapılan 2 yıl tecili söyleyecekler,,,,,

Eğer pratisyensen, mecburiden istifa et yada müstafi sayıl farketmez!!! askerlik tecil tarihini uzatacak tek güç "SAĞLIK RAPORU"dur........
drdrme
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 5:11 am
Alıntıyla Cevap Ver

dostum bu ilde yapılanı aynen aktarıyorum;ben ve ilçede çalışan bir arkadaşa yapılan,(il-ilçeler toplam pratisyen sayısı 44)arkadaşa hiç sormadan,bana sorarak değil söyleyerek çalışmaya devam edebilmemizle ilgili yazı yazdılar ilgili şubelere.
sanırım bu noktada senin yanıldığın özel durumun ççoookk da özel olmaması-tek cerrah olup ili kurtarmak gibi-5 ve 6.bölge hizmet gruplarında olay böyle basit.kaldı ki benim sorum askerliğim mecburi nedeniyle ertelenebilir mi DEĞİLDİ.çünkü bunu zaten yaptılar benim sorum sonrasında yani ben istifa edince mezuniyetimden itibaren olan tarih hala gecerlı olacak değil mi idi.
Drtus Reklam

Başa dön
akburak
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 8:29 pm
Alıntıyla Cevap Ver

time demiş ki:
ahahah taş bana sanırımWink

arkadaşım mezuniyetten sonra yapılan 2 sene tecil dışında yok mecburi hizmetten dolayı yok bilmem neden dolayı diye tecil olmaz;-)

ÖZEL KOŞUL; örneğin bir ilde sadece 1 tane cerrah varsa ve bu cerrah da isterse ve o şehirde mazereten çalışıyorsa mazereti bittikten sonrada "İHTİYAÇTAN" dolayı sağlık müdürlüğünün teklifiyle çalışmaya devam edebilir...

Ama ASKERLİĞİ mecburin bitene kadar tecil etme yetkisi kimsede yok!!!! böyle bir olayda yok!!

Ben sana olacağı söyleyeyim; şubeyi arayacaksın ve sana şubeden mezuniyet tarihinden itibaren yapılan 2 yıl tecili söyleyecekler,,,,,

Eğer pratisyensen, mecburiden istifa et yada müstafi sayıl farketmez!!! askerlik tecil tarihini uzatacak tek güç "SAĞLIK RAPORU"dur........

hoca destur cek Smile hersey bildiklerimize munhasir olamaz Smile aralarinda oyle bi protokol war iste. mecburi hizmetini yaptigin esnada askere gitmeyebiliyorsun. mecburin bitene kadar.ama bolge sinirlamasi wardi galiba
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN Messenger Başa dön
akburak
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Prş Tem 29, 2010 8:30 pm
Alıntıyla Cevap Ver

ustelik saglik raporundan daha kuvvetli gucler de var Smile
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN Messenger Başa dön
doc
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 2:58 pm
Alıntıyla Cevap Ver

Eğer mecburi hizmetinden istifa edersen, senin için getirilmiş olan tecil durumu da ortadan kalkar ve ilk celp döneminde yeniden Samsun'un yolunu tutarsın. Neticede senin için yapılan tecil, sadece o görevi sürdürdüğün süre için geçerli. Görevi yapmıyorsan, o zaman tecil etmenin de mantığı ortadan kalkmış demektir.
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-posta'yı gönder Başa dön
Simurg
DRTUS ADMIN YARDIMCISI
DRTUS ADMIN YARDIMCISI

TarihTarih: Cum Tem 30, 2010 9:57 pm
Alıntıyla Cevap Ver

mecburi hizmetin sadece 5 ve 6. bölgelerinde boyle bır uygulama var kurum mecburi hizmeti devam eden personelının askerlık celbını ertelemesı ıcın personelı hakkında askerlık subesıne yazı gonderebılıyor. ANCAK 5 ve 6. hızmet bolgelerının toplam suresı zaten 300 ve 350 .. eger sız yenı mezun olarak basladıysanız mecburi hizmetiniz bittiği zaman bu haktan yararlanmanız zor goruluyor.

Butterfly....
dr6161
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 2:52 am
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

askerlık subesıne gıtmeden ertelemek ıcın aldıgımız ıstırahat raporlarını posta ıle veya baska bırı subeye teslım etse sıkıntı olurmu yardımm
Drtus Reklam

Başa dön
dr6161
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 4:52 am
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

bır de 31 temmuzda hafta sonuna gelıyor rapor almamız.2 agustostan ıtıbaren raporu alsak sorun olurmu yardımmm
drdrme
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 5:49 am
MesajMesaj konusu : Re:
Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:

Eğer mecburi hizmetinden istifa edersen, senin için getirilmiş olan tecil durumu da ortadan kalkar ve ilk celp döneminde yeniden Samsun'un yolunu tutarsın. Neticede senin için yapılan tecil, sadece o görevi sürdürdüğün süre için geçerli. Görevi yapmıyorsan, o zaman tecil etmenin de mantığı ortadan kalkmış demektir.

ama okul sonrası iki senelik dönemim bile daha bitmedi ki
kukasenn
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Tem 31, 2010 7:37 am
MesajMesaj konusu : Re:
Alıntıyla Cevap Ver

drdrme demiş ki:
Alıntı:

ama okul sonrası iki senelik dönemim bile daha bitmedi ki

dert edilecek bir şey yok senin için 2 yıllık süren devam ediyorsa atıyorum yanlışlıkla bakaya kalsanda ki bana oldu işlem yapamazlar 2 yıllık tecil aldıysan. o yalnışı düzeltirler.
Mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni Başlık GönderCevap Gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

© 2004 DrTus.com :: ilk ve tek tus portalı:: İletişim: info@drtus.com  
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz. Tasarım ve Programlama : Melik UÇAR

DrTus, Tus, Tus Soruları, Tus Taban Puanları, Tus Tercih Rehberi, Askerlik ve Tus, Yabancılar ve Tus, Tıp Dışı Branşlar ve Tus, Tus İngilizce sınavı, Tus Klavuzları, Doktor Atama , Doktor Becayiş, Doktor Haber, Tus Kitapları, Tus Dersaneleri, Tusem, Yestus, Tumer,Tusdata,Prospektus, Klinisyen, DrTus, Doktor Forumları, Medikal Linkler, Tıp Linkleri, Tus Forumları, OSYM ve Tus, Tus Sonuçları, 2008 Eylül tus, 2009 Nisan Tus, E-tus,Medikal Rehber, Medikal İlan, Doktor İlan, Medical ebooks, Medikal download, Ücretsiz Tus kitapları, Tus Puan hesaplama, Onlinedeneme, Tusonline,Akademisyen,Tusmerkezi,İlaç Rehberi,Farmalist,Medikal sunumlar, Uzmanlık Tezleri, Asistan Doktorlar, Hastane Rehberi, Tıp Fakülteleri,Devlet Hizmet Yükümlülüğü,Hastane Dönerleri
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. :: Tus ve Tıp Sitesi :: Eksitus.com :: This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.