Tarih: Pzr Tem 25, 2010 6:12 pm Mesaj konusu : Radyasyon Onkolojisi?
Merhaba arkadaşlar,Radyasyon Onkolojisi hakkında bilgisi olan var mı?iş imkanları,gelecek vb.
Herkese kolay gelsin...
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Pts Tem 26, 2010 5:58 pm Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
makine olmazsa bir işe yaramayan bir dal gibi görünsede, bu tarzda yorumlar yapılsada her branşın olmazsa olmazı olduğunu hatırlatmakta fayda var
örneğin anestezi olmadan cerrahi branşlar ne kadar etkili işlem yapabilir ki?
birinci dereceden radyasyon ile işinizin olmadığı , teknisyenlerin daha çok o işleri yaptığı, mecburi hizmet bölgesi iyi yerler gelen puanı ortanın az daha altında olan, kazancı normal değerlerde olan
özelde iş imkanı biraz daha az olan bir bölüm
düşünülebilir.
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
alierol
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Pts Tem 26, 2010 10:30 pm Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için,
Zaten benim kriterlerim nöbet olmasın,sosyal zamanımın çok olması,sadece doktorluk yapmak için gelmedim dünyaya )) çok yüksek kazanmak gibi bir düşüncem yok ))
drsvc
DRTUS MODERATORU
Tarih: Pts Tem 26, 2010 10:42 pm Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
Mükemmel düşünce
sonsuzadek öğrenci gibi yaşanmıyacak, yada bekar olunmayacak, yada iki kişi olmayacak
evleneceksiniz , çocuklarınız olacak onlara ve kendinize zaman ayırmanız gerekecek
güzel düşünmüşsünüz
dr_melek
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 1:12 am Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
radyasyon onkolojisinde nobet var sosyal zamanın da az oluyor arkadasım ben de rahat bri bolumdur diye yazdım ama maalesef :)yazmadan once sana en yakın radyasyon onk. bölümüne git gör derimm , zevkli ama yoğun...
CNR0185
Intern Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 2:12 am Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
yerine göre değişiyomuş evet araştırmak gerek.aklımdan geçırdığm bi bölum benim de ama özel sıkintısı olması düşunduruyo iste.bi de makinasız yere atananlar oluyomuş yöneticılik gıbi idarìişlerde görev aldıkları oluyomuş mecburen ne kadar doru bilmiyorm ama.aynı hastanede 2 tane uzman olunca döner bölünüyomu acaba? Bölunuyosa kötü.sonuçta para kazanmak önemli bence.rahatlık bi yere kadar.
dr_eye
Kidemli Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 6:15 am Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
dr_melek demiş ki:
radyasyon onkolojisinde nobet var sosyal zamanın da az oluyor arkadasım ben de rahat bri bolumdur diye yazdım ama maalesef :)yazmadan once sana en yakın radyasyon onk. bölümüne git gör derimm , zevkli ama yoğun...
neredesiniz acaba?ankara a. yurtaslanda mı,orada nöbet var bildigim tek ankaradaki
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
dr_melek
Comez Asistan Dr.
Tarih: Pts Ağu 09, 2010 3:41 am Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
CNR0185 demiş ki:
yerine göre değişiyomuş evet araştırmak gerek.aklımdan geçırdığm bi bölum benim de ama özel sıkintısı olması düşunduruyo iste.bi de makinasız yere atananlar oluyomuş yöneticılik gıbi idarìişlerde görev aldıkları oluyomuş mecburen ne kadar doru bilmiyorm ama.aynı hastanede 2 tane uzman olunca döner bölünüyomu acaba? Bölunuyosa kötü.sonuçta para kazanmak önemli bence.rahatlık bi yere kadar.
aynı hastanede 2 uzman olacak kadar çok değil sayımız :)sayılı devlet hast 'de vardır 2 uzman birden bence
dr_melek
Comez Asistan Dr.
Tarih: Pts Ağu 09, 2010 3:42 am Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
dr_eye demiş ki:
dr_melek demiş ki:
neredesiniz acaba?ankara a. yurtaslanda mı,orada nöbet var bildigim tek ankaradaki
ben eskişehir osmangazi üniversitesindeyim 54 yataklı bir servisimiz var
circir
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Ağu 13, 2010 1:31 am Mesaj konusu : Re: Radyasyon Onkolojisi?
eylül 2010 da toplamda 5 kadro açarak ne oluyoruz dedirtti valla bana
foreman08
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Ağu 13, 2010 3:54 am Mesaj konusu :
çok güzel bir bölüm...rahat bayanlar için ideal...her yerde nöbet yok...mecburi hizmette de merkezi yerler geliyor...maaşıda çok yüksek değil ama bu rahatlıga göre iyi...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.