Tarih: Cum Tem 23, 2010 9:44 pm Mesaj konusu : özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
fikirlerınızı merak edıom:)
whitecat
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 23, 2010 10:25 pm Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
vakıf ve ya özel tıp asla yazılmaz
eğer gerçekten kendini kullandırtmak istiyorsan yazunutma hastaneler ikiye ayrılır
eğitim ve hizmet diye
hizmet hastanesinde eğitim yoktur,önemli olan hastanın işini bitirilmesidir.
bu uğurda her türlü asistan harsanabilir kimsenin umurunda bile olmaz
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
whitecat
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cum Tem 23, 2010 10:31 pm Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
ama özel tıplarda asla cerrahi yazılmaz
vaka yapamadan inan bana 1 tane apendektomi ile mezun olabilirsin
hiç bir cerrahi branş....
newfold
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 12:49 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
bu nasıl bi önyargı böyle.sor bakalım yeditepe plastikteki,k.doumdaki,bilim gözdeki,başkent plastikteki asistanlara yapmadıkları vaka kalmış mı,isteyip de yapamadıkları araştırma,katılamadıkları konferans olmuş mu.fiziki yetersizlik çekmişler mi.sonuçta buralar da üniversite ve bilimsel nosyonu olan yerler.her birinde değerli hocalar var.tek kötü yanı cumartesi yarım gün çalışılması.ama bu tip yerlerde direk hocayla muhattapsın.herhangi bi eah.da aynı ameliyattan defalarca yapmak yerine işin teoriğini de kapıp çeşitli vakaları belli sayıda yapmak uygunsa eğer kişiye özel üni.ler kesinlikle tercih edilmeli.ki artık bi çoğunda(acıbadem,yeditepe,bilimin bazı bölümleri) maaş cerrahpaşa,çapadan bile iyi.ayrıca acıbademe giren asistanlardan duyduğumuza göre vee aynen yeditepede de eğitim sonrası uzman seçiminde öncelik de tanınacak.tabi ki istisna yerler ve bölümler vardır o başka.ama araştırmadan özel üni. diye atlanıp yazılmaması büyük kayıp olabilir.
Skywalkergs
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 12:59 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
Ben 7tpe mzuunuym bırakın assitanları hocalara bile sorunca 7tepe yazma ozel yazma diyolar.Ewt hastaneler süper hocalar kaliteli ama ozellikle cerrahi branşlarda fazla vaka yapamıyosn hocalar herşeyi yapıyor sen ancak izlersin bu şekilde uzmanlk almayı kim ister onu bilmem de sırf uzman olup tusdan kurtulmak içinde sonunda boş bi doktor olmak istemezdim...7 tepe de istanbuldaki ozeller arasında en iyisidr ama hiç bi ozel de assitan olmak istemezdim..
newfold
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 1:19 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
yeditepe kesinlikle ist.daki özeller arasında en iyi deildir yalnız plastikteki ve k.doğumdaki asistanlarla konuşmanı öneririm bu konuda.zaten direk özeller yazılmalı demiyorum ama araştırmadan özel diyerek de bi yerin yazılmaması kayıp olabilir.
tabi ki de tustan kurttulmak için saçma sapan yerler yazılmamalı.fakat mesela yeditepedeki bayan asistan k.doğuma türkiye 9.su olarak girdi.sanmıyorum ki çapaya puanı yetmesin
fosforamidon
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 1:34 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
newfold demiş ki:
yeditepe kesinlikle ist.daki özeller arasında en iyi deildir yalnız plastikteki ve k.doğumdaki asistanlarla konuşmanı öneririm bu konuda.zaten direk özeller yazılmalı demiyorum ama araştırmadan özel diyerek de bi yerin yazılmaması kayıp olabilir.
tabi ki de tustan kurttulmak için saçma sapan yerler yazılmamalı.fakat mesela yeditepedeki bayan asistan k.doğuma türkiye 9.su olarak girdi.sanmıyorum ki çapaya puanı yetmesin
Hangi yılda girmiş o 9. arkadaş merak ettim doğrusu?
Bence mümkünse hiçbir bölüm yazılmamalı özellerde ama illaki yazacaksan derma ,ftr filan yazılmalı.
Drtus Reklam
Neva-
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 1:48 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
fosforamidon demiş ki:
newfold demiş ki:
Hangi yılda girmiş o 9. arkadaş merak ettim doğrusu?
Bence mümkünse hiçbir bölüm yazılmamalı özellerde ama illaki yazacaksan derma ,ftr filan yazılmalı.
özellere asistan fln alınmasın
hiç bir bölümde
Eccocan
Comez Tip Ogrencisi
Nerden: Ankara-Izmir-Hatay-Ankara-Izmir-Hatay-Ankara...........
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 1:51 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
Başkent Psikiyatri gayet de yazılır.
sultanacar
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 2:22 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
valla benim tanıdığım 2 cerrah var biri başkent mezunu biri ankara tıp. ilçede 2sinden hangisi daha iyi diye sorarsan açık ara farkla başkent mezunu olanı tercih eder çoğunluk.
bir konuda bilgi olmadan atıp tutmak özeldir şöyledir böyledir diye çok yanlış
ayrıca puanlara bakarsanız özeller de artık düşük puanlarla almıyor.üni.lerden daha yüksek bile aldıkları oluyor
foxmulder0155
Intern Dr.
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 2:28 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
sultanacar demiş ki:
valla benim tanıdığım 2 cerrah var biri başkent mezunu biri ankara tıp. ilçede 2sinden hangisi daha iyi diye sorarsan açık ara farkla başkent mezunu olanı tercih eder çoğunluk.
ayrıca puanlara bakarsanız özeller de artık düşük puanlarla almıyor.üni.lerden daha yüksek bile aldıkları oluyor
özellikle cerrahi branşlarda kişinin kendi beceriside oldukça ön plandadır,,bireysel örnekler verip genelleştirmemeli,yoksa ankara tıp ile başkent tıp karşılaştırılamaz bile..
sultanacar
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 2:30 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
foxmulder0155 demiş ki:
sultanacar demiş ki:
özellikle cerrahi branşlarda kişinin kendi beceriside oldukça ön plandadır,,bireysel örnekler verip genelleştirmemeli,yoksa ankara tıp ile başkent tıp karşılaştırılamaz bile..
SENCE BENİM ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM NE PEKİ..ankara tıpı mı kötülüyorum
Drtus Reklam
ztrkglcn
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 3:21 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
güncel..arkadaşlar cok güzel cevaplar özellıkle eylul tusu öncesi arkadaşların özllerle ılgılı fıkır sahıbı olacagnı ınanıorum özel yazmış ve teredutleri olan biri olarak..henuz başmadım ama görcez ftr asıstanı olarak..
ztrkglcn
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 5:08 am Mesaj konusu : Re: özel tıplarda yazılabilecek branşlar??
güncel
-nefertiti-
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 5:26 am Mesaj konusu :
ztrkglcn sen nereyi kazandın, hayırlı uğurlu olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.