PORTAL FORUMLAR DOSYALAR REÇETE 2010 MEDİLAN MEDİ VİDEO DR. BECAYİŞ

HASTANE Rehberi

DrTus.com - Başlık Görüntüleniyor - mikrobiyoloji.....
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Geçerli Zaman: Pzr Eyl 05, 2010 8:31 pm Cevaplanmayan mesajlar
mikrobiyoloji.....
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
hayyat
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 6:07 am
MesajMesaj konusu : mikrobiyoloji.....
Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar mikrobiyoloji hakkında ne biliyosunuz..yzılır mı..refik saydam nasıl mesela bilgisis olan varsa ve paylaşırsa sevnirim....
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
xeseroderma
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 6:57 am
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

mikrobiyoloji asistanıyım.öğrenmek istediğin konuları belirtirsen ona göre cevaplayabilirim.
Drtus Reklam

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
hasgul
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 8:31 am
MesajMesaj konusu : Re:
Alıntıyla Cevap Ver

merh.mikrobiyoloji sıkıcı veya yorucumu .gelecekte iş imkanı nasıl.memnun musunuz doktor bey
radz
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 8:40 am
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

mikrobiyolojı asıstanıyım.uzman olduktan sonra gıttgın hastanede ortalamadn doner alıyosun.asıstanlgı ıse bıraz sıkıcı .bazen ben doktormuyum ya dedıgın oluyor.ama rahat.bıyokımya gıbı sadece cıhaza abgımlı da degıl o bakımdan bıras daha işe yaradıgını hıssedıosun.ama özel ımkanı bıyokımyanın daha ıyı
xeseroderma
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 4:49 pm
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

genel olarak rahat bir branş fakat tercih etmeden önce muhakak bizzat gidip görmekte fayda var yazacağın yeri çünkü hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor nöbet sayısı ve çalışma koşuları.klinik branşlardan daha yoğun asistanlık geçiren bazı mikrobiyolojilerde var.benim asistan olduğum yer genel olarak rahat nöbet nerdeyse yok gibi birsey aksam 4te kimse seni hastanede tutamaz ama mesela çapa cerrahpaşa tıp mikrobiyolojiler duyduğum kadarıyla çok yogunmuş.uzman oluncada devlette ortalamadan döner alıyosun oyüzden klinik branşlarla nerdeyse aynı maaşı alıyosun riski az hastayla muhattap olmuyorsun üniversitelerde hoca olmak istersen şansın yüksek çünkü çok fazla sayıda mikrobiyolog yok.ayrıca yan dal sınavına girip viroloji parazitoloji mikoloji ve immünoloji üst dallarından birini tercih edebilirsin.genel tavsiyem eğerki hasta görmek istemiyorum asistanlığımda bol bol gezip hayatımı yaşamak istiyorum diyorsan kesinlikle yazılabilinecek bir bölüm.ben gayet memnunum .
vahitt
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 5:01 pm
Alıntıyla Cevap Ver

xeseroderma demiş ki:
genel olarak rahat bir branş fakat tercih etmeden önce muhakak bizzat gidip görmekte fayda var yazacağın yeri çünkü hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor nöbet sayısı ve çalışma koşuları.klinik branşlardan daha yoğun asistanlık geçiren bazı mikrobiyolojilerde var.benim asistan olduğum yer genel olarak rahat nöbet nerdeyse yok gibi birsey aksam 4te kimse seni hastanede tutamaz ama mesela çapa cerrahpaşa tıp mikrobiyolojiler duyduğum kadarıyla çok yogunmuş.uzman oluncada devlette ortalamadan döner alıyosun oyüzden klinik branşlarla nerdeyse aynı maaşı alıyosun riski az hastayla muhattap olmuyorsun üniversitelerde hoca olmak istersen şansın yüksek çünkü çok fazla sayıda mikrobiyolog yok.ayrıca yan dal sınavına girip viroloji parazitoloji mikoloji ve immünoloji üst dallarından birini tercih edebilirsin.genel tavsiyem eğerki hasta görmek istemiyorum asistanlığımda bol bol gezip hayatımı yaşamak istiyorum diyorsan kesinlikle yazılabilinecek bir bölüm.ben gayet memnunum .
refik saydam da 24 saat hazır kıta çalışmalısın arkdaşım...gece her an çağırılabilirsin
xeseroderma
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 5:16 pm
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

valla refik saydamda çalışmadığım için bilemem oranın yogunlugunu fakat bizdede icap nöbetleri var acil bir durum olursa evden çağırılıyoruz 1 yıldır sadece 2 defa çağırıldım 15 dakıkada işimi halledip evime geri döndüm.doktorluğun her bölümü zordur hiç branş ta doktorlar yattığı yerden para kazanmaz ama karşılaştırma yaparsak eğerki mikrobiyoloji ve biyokimya diğer branşlara göre görece olarak bariz bir sekilde daha rahattır.
Drtus Reklam

Başa dön
dr_nlp
ORDINARYUS
ORDINARYUS

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 6:33 pm
Alıntıyla Cevap Ver

temel bilim sececek arkadaslar bi işi yapmaktan ziyade ebilmekten keyif alan cinsten olmalı daha cok bilgi ağırlıklıdır mümkün mertebe akademik olursa keyif alacaktır.. ..

anastamoz
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 9:10 pm
MesajMesaj konusu : Re: mikrobiyoloji.....
Alıntıyla Cevap Ver

hayyat demiş ki:
arkadaşlar mikrobiyoloji hakkında ne biliyosunuz..yzılır mı..refik saydam nasıl mesela bilgisis olan varsa ve paylaşırsa sevnirim....

orayı yazma kardeş.. kötü ora kötü.. ben yazacağım da:)
anastamoz
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Cmt Nis 24, 2010 9:10 pm
MesajMesaj konusu : Re: mikrobiyoloji.....
Alıntıyla Cevap Ver

hayyat demiş ki:

orayı yazma kardeş.. kötü ora kötü.. ben yazacağım da:)
drpenicilline
Comez Asistan Dr.
Comez Asistan Dr.

TarihTarih: Pzr Nis 25, 2010 7:03 am
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

biyokimya asistanıyım.hayatımdan memnunum ama şimdiki aklım olsa mikrobiyoloji yazardım.biyokimya çok fazla cihaz bağımlı bi bölüm.kendinizi işe yaramaz hissettiğiniz oluyor.bilgilerinizi de canlı tutamıyorsunuz.mikrobiyoloji daha efektif bi bölüm
hayyat
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Çrş Nis 28, 2010 3:11 am
MesajMesaj konusu : 
Alıntıyla Cevap Ver

teşekkür ederim...umarım mikrop yazabileceğim bi puan gelir...Sad
Drtus Reklam

Başa dön
dresmer17
Kidemli Asistan Dr.
Kidemli Asistan Dr.

TarihTarih: Pts May 10, 2010 5:44 pm
Alıntıyla Cevap Ver

mikrobiyolojide gece nöbeti var mı?

Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Çrş May 12, 2010 8:20 pm
Alıntıyla Cevap Ver

mikrop yazmayı düşünüyorum ama soru işaretlerim var. mesela özeller enfeksiyonu mikroba tercih ediyorlar çok iş az insan mantığı ile çünkü onlar da laboratuvar açabiliyor bu değişir mi yoksa mutlaka devlette mi devam etmeye mecburuz?bir de bakanlığın temel bilimleri ayırma düşüncesi gerçekleşirse mikrop ve biyokimyanın uzmanlıkta döneri nasıl etkeilenir?Halihazırda da bir hastanede iki mikrobiyoloji uzmanı olunca döner bölünüyor diye duydum.biraz ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
mine00009
Comez Asistan Dr.
Comez Asistan Dr.

TarihTarih: Sal May 18, 2010 5:46 pm
Alıntıyla Cevap Ver

ben ilk tercihime mirop yazdım pato diye sayıklıyodum ama temel puanım daha iyi bi de ordan şansımı deniyim dedim...izmir atatürk mikrop ilk tercihim..bilen biri var mı?
Mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni Başlık GönderCevap Gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

© 2004 DrTus.com :: ilk ve tek tus portalı:: İletişim: info@drtus.com  
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz. Tasarım ve Programlama : Melik UÇAR

DrTus, Tus, Tus Soruları, Tus Taban Puanları, Tus Tercih Rehberi, Askerlik ve Tus, Yabancılar ve Tus, Tıp Dışı Branşlar ve Tus, Tus İngilizce sınavı, Tus Klavuzları, Doktor Atama , Doktor Becayiş, Doktor Haber, Tus Kitapları, Tus Dersaneleri, Tusem, Yestus, Tumer,Tusdata,Prospektus, Klinisyen, DrTus, Doktor Forumları, Medikal Linkler, Tıp Linkleri, Tus Forumları, OSYM ve Tus, Tus Sonuçları, 2008 Eylül tus, 2009 Nisan Tus, E-tus,Medikal Rehber, Medikal İlan, Doktor İlan, Medical ebooks, Medikal download, Ücretsiz Tus kitapları, Tus Puan hesaplama, Onlinedeneme, Tusonline,Akademisyen,Tusmerkezi,İlaç Rehberi,Farmalist,Medikal sunumlar, Uzmanlık Tezleri, Asistan Doktorlar, Hastane Rehberi, Tıp Fakülteleri,Devlet Hizmet Yükümlülüğü,Hastane Dönerleri
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. :: Tus ve Tıp Sitesi :: Eksitus.com :: This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.