Tarih: Çrş Nis 21, 2010 7:41 am Mesaj konusu : Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
merhaba arkadaslar simdi sıra nisan tusunda yaptığımız gibi tüm süreci iyisi kötüsü kolayı zoru planlaması püf noktalarıyla burdan konuscaz sıanva girmiş arakdaslar bir hafta taitl yapabilr nasıl olsa harika bi alt yapıları var ilk kez girecek olanlar hemn gelsin tabiki:))))))
_________________ saygılarımla
dr_NLP
nurozgeakcam
Kidemli Asistan Dr.
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 7:43 am Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
ben ben:D
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
riboforin
Comez Asistan Dr.
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 7:54 am Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
drnlp hocam valla bu sınav hiç kopma gibi bir niyetim yok..ne yazık ki 110 nette kaldım..eylüle ben de baş sıralarda varım diyorum..
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 7:55 am Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
Bu bizim yeni başlığımız oluyor sanırım..beklediğimiz başlık geldi sonunda ..ben tickerimi kurdum bile..eylül tusu için canımı dişime takıcam..bu tus süremiz daha kısa..bir çalışma planı önerebilir misiniz dr_nlp ? iyi hazırlanabilirsem tus kampına da geleceğim..ankara daha verimli geçiyormuş istanbuldan..
_________________ Hersey çok güzel olacak...
austinflint
Comez Asistan Dr.
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 8:01 am Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
arkadaşlar ben 142+_2 yaptım, bakalım 1 ay sonra bende aranıza katılabilirim...hayatta hep kötü süprizlerle karşılaştığım için artık şaşırtmıyor hiçbirşey...şimdiden yerimi ayırtayım dedim bu başlıkta
drXanax
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 8:16 am Mesaj konusu :
arkadaşlar ben mezun olalı 2 yıl oluyor, şimdiye kadar hiç çalışmamıştım, son bir ay çalışıp berbat yaptım tabiki! bu tus çok iyi çalışcam yeter kararlıyım, ama nasıl çalışıcamı bile bilmiyorum mesela temelden soru bankası çözmeyin gerek yok, klinikten çözün deniyor doğrumu?
yada soru bankası olmasada olurmu, yoksa çokmu gerekli?
yada soru bankası yerine denemelerin sadece o dersle ilgili olan kısımlarını çözenlerde war! offfffffff biri nolur Ne Nerden Nasıl Hangi sırayla çalışmalı özetlesin,,,
ha buarada 5. sınıfta(2005te) tusdataya gitmiştim, sizce o notlar eskimi? ama yeni notta çalışamam o notların okadar altını çizdim we hiç çalışmadım. eğer yeni not alırsam onca para we emek boşa gidicek
nedersiniz o notlar olur dimi
sebofersev
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 8:18 am Mesaj konusu :
nisan tusu ilk sınavımdı... eylül tusu son sınavım olur inşallah....
Drtus Reklam
ebumara
Kidemli Asistan Dr.
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 8:24 am Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
dr_nlp demiş ki:
merhaba arkadaslar simdi sıra nisan tusunda yaptığımız gibi tüm süreci iyisi kötüsü kolayı zoru planlaması püf noktalarıyla burdan konuscaz sıanva girmiş arakdaslar bir hafta taitl yapabilr nasıl olsa harika bi alt yapıları var ilk kez girecek olanlar hemn gelsin tabiki:))))))
dr nlp maşallahınız var hemen vermişsiniz yeni dönemin startını... hele nisancıları bi aradan çıkarsaydınız
ilk ve son olsun.. ilklerim pek iyi olmadıysa da hayatımda öyle umut edesim geldi
_________________ Sana kutsal gelen bin yıllık çınar
fiske vuruşuyla yıkılır bir gün
batak
Comez Asistan Dr.
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 9:24 am Mesaj konusu :
elimi kolumu sallayarak 2009 eylüle girdim. Soruları ata tuta yaptım. Dolayısıyla sallama bi puan geldi.
Bi de ankaranın baharını görelim deyip 2010 nisana girdim. 105 dk sonra çıkarım derken baktım salondaki abiler, ablalar bile hala çözüyor (sanki benim yaşım az da), utanıp çıkamadım. Uzun dakikalar boyunca bahçeyi, sırayı seyrettim. E yine komik bi puan glecek.
Şimdiye kadar hiç tusa hazırlanmışlığım, şifa niyetine tek sayfa açmışlığım yok.
Eylülde siftah yapıcam. Umarım bereketi olmaz da tek seferde bitiririm bu işi.
Acilde çalışıyorum. 8 nöbetim var. İstifa edemem. Muhtemelen önümüzdeki hafta dersaneye kaydolcam. Yazdı, sıcaktı, gezdi, tozdu, sevgili, arkadaş, eş, dost, akraba; hepsine paydos.
Ver elini tus.
Hepimize kolay gelsin arkadaşlar.
iatrosvseros
Comez Asistan Dr.
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 9:47 am Mesaj konusu : Re:
19 Eylül'e kadar asla pes etme gelicem ulan İstanbul son 7 senedir olduğu gibi bu sene yeni yıla yine İstanbul da giricem. Bu sefer tus çalışıyorum adam akıllı artık tüm tus sorularını bitireyim bir kere olsun yahu
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 3:48 pm Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
nurozgeakcam demiş ki:
ben ben:D
)) hoşgeldin ...
dr_NLP
Drtus Reklam
dr_nlp
ORDINARYUS
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 3:49 pm Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
riboforin demiş ki:
drnlp hocam valla bu sınav hiç kopma gibi bir niyetim yok..ne yazık ki 110 nette kaldım..eylüle ben de baş sıralarda varım diyorum..
))) koparsan ben biliyorum sana yapacağımı ribo:))))
dr_NLP
dr_nlp
ORDINARYUS
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 3:50 pm Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
hasyel85 demiş ki:
Bu bizim yeni başlığımız oluyor sanırım..beklediğimiz başlık geldi sonunda ..ben tickerimi kurdum bile..eylül tusu için canımı dişime takıcam..bu tus süremiz daha kısa..bir çalışma planı önerebilir misiniz dr_nlp ? iyi hazırlanabilirsem tus kampına da geleceğim..ankara daha verimli geçiyormuş istanbuldan..
olabilir kampa gideceklerle ona göre calışcaz... arkadasalar kampta söylenne herseyi bilseniz 150 üzerine cıkarsınız hedef bu olsun defalarca aynı konuyu tekrar edelim...
meselela bu dönem kampa gitmiş biri aynı notların üzerinde dönse 4 ay sonra nasıl olur birazdaha çözüme yönelik düşünün kendinizi köseye sıkıstırmayın...
dr_NLP
dr_nlp
ORDINARYUS
Tarih: Çrş Nis 21, 2010 3:51 pm Mesaj konusu : Re: Hadi eylül tusu son tusum diyen gelsin...
austinflint demiş ki:
arkadaşlar ben 142+_2 yaptım, bakalım 1 ay sonra bende aranıza katılabilirim...hayatta hep kötü süprizlerle karşılaştığım için artık şaşırtmıyor hiçbirşey...şimdiden yerimi ayırtayım dedim bu başlıkta
çokta kötü sayılmaz san bana bi yaz bakalım ne istiyorsun???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.