sınav test alanına sağlık bilimleri
giriş amacınada yükses lisans yaz (bu şık çokta önemli değil)...
başarılar...
ayrıca şifre almayıda unutmayın bi daha girerseniz şifreyi kullanarak internet üzerinden hızlıca işlemlerinizi halledersiniz...
başarılar...
ayrıca şifre almayıda unutmayın bi daha girerseniz şifreyi kullanarak internet üzerinden hızlıca işlemlerinizi halledersiniz...
sağolun çok teşekkür ederim
ben sağlık bilimleri yazdım , ancak giriş amacına doktora/sanatta yeterlilik yazdrdım önemli değil demişsiniz .. içim rahat olsun o zaman değil mi?
oooof çok salaq oluyorum bazen ben, böyle bi işim de pürüzsüz olsa dişimi kırcam yaa ...
Tarih: Pts Şub 08, 2010 12:45 am Mesaj konusu : Re: ÜDS Formu ile ilgii
başarılar...
ben sağlık bilimleri yazdım , ancak giriş amacına doktora/sanatta yeterlilik yazdrdım önemli değil demişsiniz .. içim rahat olsun o zaman değil mi?
oooof çok salaq oluyorum bazen ben, böyle bi işim de pürüzsüz olsa dişimi kırcam yaa ...
öncelikle bir rahatla, işinde bir pürüz yok, başvurunu yapmışsın başkada bişey yapmana gerek yok...
hadi olumsuz bakmayı bırakma zamanı...
en güzel günler.
başarılar...
öncelikle bir rahatla, işinde bir pürüz yok, başvurunu yapmışsın başkada bişey yapmana gerek yok...
hadi olumsuz bakmayı bırakma zamanı...
en güzel günler.
ilginiz için teşekkür ederim,
ben sizi dinledim ve aday bilgi formumu netten yüksek lis. olarak değiştirdim..
şimdi içim rahat çok şükür
tekrar teşekkürler , sağolun..
Tarih: Pts Şub 08, 2010 2:26 am Mesaj konusu : Re: ÜDS Formu ile ilgii
ben basvurdum ama nerden bakıcagımı bılmıorum:) hangı kıtapları almalı udsye gırcek bır ogrencı ?
osym ana sayfasında aday, başvuru merkezi, sınav merkezi falan yazıo ona tıkla "aday işlemleri sistemi"ne gir orda tc no ve sana verilen şifreyi girerek bakabilirsin bilgilerine...
piyasada üds kpds için ktaplar var ama hangisi iyidir bilmem,dilbilgisi eksiğin varsa orta düzey bir dilbilgisi ktabı işini görür bence,sağlık bilimlerinde çok çıkan kelimelere bakabilirsin internette vardır heralde.
seyfihoca.com'a bakabilrsin(şimdi aklıma geldi)
summerst
Intern Dr.
Tarih: Sal Şub 09, 2010 5:03 am Mesaj konusu : Re: ÜDS Formu ile ilgii
mesela hem üds ye hemde tus için geçerli diğer yabancı dil sınavlarına, aynı dönemde başvuru yapıp girebiliyor muyuz?
yani aynı dönemde 1den fazla farklı yabancı dil snavına girebilme hakkmız var mı?(tus için geçerli olan)
Tarih: Cmt Şub 13, 2010 7:16 am Mesaj konusu : Re: ÜDS Formu ile ilgii
istediğine istediğin kadar girebiliyorsun nerede kullanacağın sana kalmış.tus formu nasıl bilmiyorum ama 1den fazla dil snavı geçerli olduğu için heralde secenek koyarlar hangisini kullanacağına dair
homo_sapiens
Basasistan
Tarih: Cmt Mar 20, 2010 5:09 am Mesaj konusu : Re: ÜDS Formu ile ilgii
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.