yeni bir sayfa açmak istedim , umarım tus a hazırlanırken ne türlü metodlar ve kaynaklar kullandığınızı , buradan yazmaya devam edersiniz..
paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Tarih: Sal Şub 02, 2010 9:10 am Mesaj konusu : Re: TUS Hazırlık
kerata fazla yaramazlık yapmadan 1 kere söylettiriyo kendisini. ee kim sevmez böylesini..
bnde patoyla muhabbeti kitledim. ne zaman biter allah kerim..
homo_sapiens
Basasistan
Tarih: Sal Şub 02, 2010 9:32 pm Mesaj konusu : Re: TUS Hazırlık
pato ve farmaya ben en sona attım
sırasıyla ; biyokimya, anatomi, mikrobiyoloji ve histolojiyi (nedense hocadan mı kaynaklanıyo bilmem hiç sevemedim:( ) bitircem önce
şu sıralar üds ye hazırlık yapıyorum, inşallah onu aradan çıkartabilrsem çok rahatlıcam..zaten ingilizcem oldukça iyi , ancak ilk kez yabancı dil sınavına gireceğim için çok heyecanlıyım..
bol bol kelime çalışıyorum,sizlerden girecek var mı bu üds ye?
Tarih: Cmt Şub 06, 2010 8:28 am Mesaj konusu : Re: TUS Hazırlık
sırasıyla ; biyokimya, anatomi, mikrobiyoloji ve histolojiyi (nedense hocadan mı kaynaklanıyo bilmem hiç sevemedim:( ) bitircem önce
şu sıralar üds ye hazırlık yapıyorum, inşallah onu aradan çıkartabilrsem çok rahatlıcam..zaten ingilizcem oldukça iyi , ancak ilk kez yabancı dil sınavına gireceğim için çok heyecanlıyım..
bende giricem üdsye bu tusa yetişmez ama bulunsun lazım olur ;)ben sadece eski sorularını çözmeyi düşünüyorm.
hiç heyecana gerek yok yanlış doğruyu götürmüyor zaten,ingilizcen de iyimiş ne güzel rahat ol iyi bişi alırsın inş
homo_sapiens
Basasistan
Tarih: Cmt Şub 06, 2010 8:32 am Mesaj konusu : Re: TUS Hazırlık
bende giricem üdsye bu tusa yetişmez ama bulunsun lazım olur ;)ben sadece eski sorularını çözmeyi düşünüyorm.
hiç heyecana gerek yok yanlış doğruyu götürmüyor zaten,ingilizcen de iyimiş ne güzel rahat ol iyi bişi alırsın inş
sağol aelif , umarım sende başarırsın, şu başvuruyu bi halletsem rahat etcem..
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Pts Şub 08, 2010 3:33 am Mesaj konusu : Re: TUS Hazırlık
arkadaşlar,biyokimyayı tamamen bitiren var mı? ben uts den çalışıyorum , sonra tusdataya geçicem,
üds içinde bol kelime çalışmaya devam ediyorum ancak üds yi gece geç saatlere bırakıyorum,
bu arada ne kadar çok eş anlamlı ve birbirinden yazıca farklı kelimeleri kullanmışlar geçmiş üdslerde, başım döndü valla ...
en gıcık olduğum ksımda ,uzuuun paragraflar, oku oku bitmiyo
bişey sorucam , sınav giriş formu aşağı yukarı hangi tarihte geçer elimize?
Tarih: Pzr Şub 14, 2010 4:02 am Mesaj konusu : Re: TUS Hazırlık
canım bu ösym nin işi valla ne zaman canları isterlerse o zaman gönderiyorlar tabi bir da işlerlini düzgün yaparlarsa 1 hafta kala falan geliorr geçen yılki üds de sınava 2 gün vardı daha gelmemişti girişim gidip kendim aldım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.