Evet arkadaşlar...ara ara siteye bir hışımla girip sitem dolu yazısını döşeyen arkadaşlara şahit oluyoruz...genel tepki msj altı şak şak oluyor haliyle...
İyi güzel de kendi kendimize çalıp oyanamayalım derim ben...madem aramızda cevherler var, madem tepkiliyiz, sitemimiz var, e o zman harekete geçme vaktidir.
Şimdi son dönemde özellikle halk ile aramıza girmeye çalışan politikalara ve halkın bunlara alet olmasına tepkiliyiz. Konu bu di mi ?
Şimdi bu konu ile ilgili güzel bir köşe yazısı bekliyorum sizlerden...herkes katkıda bulunsun, birbirimizin yazılarına eklemelerde düzeltmelerde bulunalım ve nihai bir metini köşe yazarlarına gönderelim...
Haydi bakalım....sarılın kalemlere...ben eleştirmen olarak katkıda bulunacağım malum
ckc
Basasistan
Tarih: Sal Oca 26, 2010 11:18 am Mesaj konusu : Re: Köşe yazarlarına drtus tan mektup
öncelikle insanların genel tepkilerini bi toparlayalım bence ve her birine ayrı ayrı güzelce cevplar yazalım şimdilik böyle başlayabiliriz ne dersinizzz
_________________ KONU?UPTA APTALLI?INIZI BELL? EDECE??N?ZE SUSUN DA BAR? ?ÜPHEDE KALSINLAR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.