PORTAL FORUMLAR DOSYALAR REÇETE 2010 MEDİLAN MEDİ VİDEO DR. BECAYİŞ

HASTANE Rehberi

DrTus.com - Başlık Görüntüleniyor - 3.yılında göğüs cerrahisinden istifa
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Geçerli Zaman: Çrş Eyl 08, 2010 7:00 pm Cevaplanmayan mesajlar
3.yılında göğüs cerrahisinden istifa
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
sayek79
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Prş Oca 21, 2010 6:01 am
MesajMesaj konusu : 3.yılında göğüs cerrahisinden istifa
Yoneticiye Bildir ! Alıntıyla Cevap Ver

1 yıllık genel cerrahi asistanlığından hoca,üniversite,şehir,kıdemli gibi geçici nedenlerden ötürü istifa ettim.akabinde girdiğim tus da açıkta kalmak korkusuyla hasbelkader yazdığım göğüs cerrahisine girdim.(ozaman puandan önce tercih yapılıyordu) şu an göğüs cerrahisinde 3.yılım.hastane ortamım,nöbetlerim,döner sermayem,hocalarla aram çok iyi,üstelik istedğim şehirdeyim..ama hala ısınamadım bölüme..hasta spektrumunun darlığını,göğüs haslıklarına bağlı yaşamayı,bölümün manevi tatminsizliğini,yüz güldürmeyen ameliyatları gördükçe ve periferdeki vaka olanaksızlıkarını,performanstan kazandıklarını duydukça ciddi gelecek kaygısı taşımaya başladım.ilk yıllar sosyal nedenlerden istifa edemedim, askerlik yüzünden de çalışırken tusa giremedim.şimdi askerlik probleminide ortadan kaldırdılar ve kara kara düşünmeye başladım..şimdi size soruyorum yeni bir bölüm için toplamda 4 yıllık bi asistanlıktan sonra tekrar tusa girilirmi, yoksa 2yıl asistanlık+1 yıl askerlik+2 yıl mecburi hizmeti(toplam 5 yıl) göze alıp göğüs cerrahisinin bitmesi mi beklenir?? siz olsanız ne yapardınız yorumlarınzı bekliyorum....

kıssadan hisse;uzmanlık mecburen yapılması gereken bişi deil,isteğe bağlı bişeymiş..ömrünün sonuna kadar yapmak istediğin bölümü yazmak ve o bölümdeykende geçici sıkıntılar ve stresler yüzünden istifa etmemek gerekirmiş..

En son sayek79 tarafından Prş Oca 21, 2010 7:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
isolde
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Prş Oca 21, 2010 6:45 am
MesajMesaj konusu : 
Yoneticiye Bildir ! Alıntıyla Cevap Ver

bende 1 yıllık nöroloji asistanıyım hala ısınamadım sevemedim ve bırakıcam hiç bir şey için geç değil bence içine sinmiyosa bırak gitsin bence. olay uzman olmak değil ya seveceğin ve sana her anlamda tatmin sağlayacak işi yapmak.
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
Drtus Reklam

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
Mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni Başlık GönderCevap Gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

© 2004 DrTus.com :: ilk ve tek tus portalı:: İletişim: info@drtus.com  
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz. Tasarım ve Programlama : Melik UÇAR

DrTus, Tus, Tus Soruları, Tus Taban Puanları, Tus Tercih Rehberi, Askerlik ve Tus, Yabancılar ve Tus, Tıp Dışı Branşlar ve Tus, Tus İngilizce sınavı, Tus Klavuzları, Doktor Atama , Doktor Becayiş, Doktor Haber, Tus Kitapları, Tus Dersaneleri, Tusem, Yestus, Tumer,Tusdata,Prospektus, Klinisyen, DrTus, Doktor Forumları, Medikal Linkler, Tıp Linkleri, Tus Forumları, OSYM ve Tus, Tus Sonuçları, 2008 Eylül tus, 2009 Nisan Tus, E-tus,Medikal Rehber, Medikal İlan, Doktor İlan, Medical ebooks, Medikal download, Ücretsiz Tus kitapları, Tus Puan hesaplama, Onlinedeneme, Tusonline,Akademisyen,Tusmerkezi,İlaç Rehberi,Farmalist,Medikal sunumlar, Uzmanlık Tezleri, Asistan Doktorlar, Hastane Rehberi, Tıp Fakülteleri,Devlet Hizmet Yükümlülüğü,Hastane Dönerleri
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. :: Tus ve Tıp Sitesi :: Eksitus.com :: This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.