Tusdata Reklam Üst
PORTAL FORUMLAR DOSYALAR REÇETE 2010 MEDİLAN MEDİ VİDEO DR. BECAYİŞ

HASTANE Rehberi

DrTus.com - Başlık Görüntüleniyor - Sağlık bakanının bir sonraki adımı ne olacak ?
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Geçerli Zaman: Çrş Eyl 08, 2010 6:55 pm Cevaplanmayan mesajlar
Sağlık bakanının bir sonraki adımı ne olacak ?
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
clint
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 7:21 am
MesajMesaj konusu : Sağlık bakanının bir sonraki adımı ne olacak ?
Yoneticiye Bildir ! Alıntıyla Cevap Ver

Adım adım geliyor Rcp ler Smile çok programlı...kesinlikle çok başarılı Smile doğruya doğru...adama hakkını verin...yağdan kıl çeker gibi tam günü de çıkarıyor şimdi...

Peki ya sırada ne var sizce ?

Aile Hekimliği projesini tamamlamak

Aile hekimliğine bağlı sevk zinciri kurmak

Kamu hastaneleri Brilikleri tasarısını geçirmek

Türki cumhuriyetlerden hekim ithalatını onaylamak

Özele geçişleri olabildiğince kısıtlamak, özel hastane sayısına ve özel hsatanelerin hekim kadrosuna kısıtlama getirerek isteyen herkesin özele geçmesini engellemek, kamuda doktoru bağlamak

Hekim enflasyonu ile hekimlerin ucuz işgücüne mecbur etmek

Gelirleri yarıya düşen hekimlerin bulunduğu hastaneleri özelleştirmek

Sıra tam bu olmayabilir...ama zannedersem çakalın aklında bunlar var... Smile

Bu hikayenin sonu mu, güzel bence. Bugüne kadar hiç yapamadığımızı yapıcaz: Bugünkü Tekel işçileri gibi birilik olup ankarada kamp kurcaz.
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
aduket
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 7:25 am
MesajMesaj konusu : Re: Sağlık bakanının bir sonraki adımı ne olacak ?

hastanelerin özelleşmesi zaten hedefleri arasında bidaha seçilirlerse onu da yaparlar.
Drtus Reklam

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
lityum
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 7:27 am

Rcp ne diye bakakaldım başta ya Very HappyVery HappyVery Happy
drerdinc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 7:30 am

ileriki dönemde doktorların devlet hastanesinde çalışabilmesi için sınav getirirlerse hiç şaşırmam !!!!

Simurg
DRTUS ADMIN YARDIMCISI
DRTUS ADMIN YARDIMCISI

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 8:42 am

ben daha hızlı bı gecıs ıcın veterıner&eczacı& vs ..(bu meslek sahıplerı alınmasınlar sozum onlara deıl) onlara kurs verıp onları da hekım yapma ıhtımallerı oldugunu dusunuyorum...

Butterfly....
serdarix
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 2:01 pm

Sandalyeye tekme atmak...
serdarix
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 2:07 pm

Güya gelmesine izin verecekleri Türki cumhuriyetlerin doktorlarının ülkesinde ben çalışabiliyor muyum peki?Ülkeler arası bu tip işlerde mütekabiliyet olmalı...Ben de bu kifayetsiz ve yalancı adamların eziyetini çekmeye meraklı değilim...

Yabancı siyasetçi konusunun da gündeme geleceği günü merakla bekliyorum ayrıca...Hem onun haklı bir gerekçesi de var...
Drtus Reklam

Başa dön
airwalk
Stajer Dr.
Stajer Dr.

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 2:57 pm
MesajMesaj konusu : 

nerden okudum bin pişman ettiler şu mesleği okuduguma
dnz
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 8:49 pm
MesajMesaj konusu : Re:

içim kararıyor... doktor olmak,tus kazanmak kolay mı... 5 senedir tıp okuyorum,daha bir senem var. üniversitenin festivallerinde ben vizelere çalıştım,herkes tatile giderken ben finallere girdim,herkes her akşam ayağını uzatıp yatarken dizi izlerken ben hastaneden yorgun geldim, kahvemi içip ders çalıştım, herkes sabah kahvaltı yaparken ben 5 dak daha uyumaya çalıştım minibüste uyukladım,
herkesin tuzu kuruyken ben üç haftada bir hafta sınav telaşı içinde ne yediğimi bile anlamadım, herkes sinemaya giderken ben nöbet tuttum....
herkes kendi arkasını kurtarırken,biz mezun olunca fedakarlık yapıcaz,herkesi dinlemek zorunda olucaz bi de her türlü psikolojik baskıya maruz kalıcaz,bi de arkamızdan paracı,burnu havada diyecekler...sanki herkesin derdini bi saat dinlemek zorundaymış gibi tanımızla ilgisi olmayan şeyleri dinlemek istemediğimizde kötü doktor olucaz,aile hekimi olcaz hastamız başka doktora gitmesin diye hastaya yalaka olcaz,ne dese susucaz,ne istese yazıcaz... Allah kahretsin,doktor olanı...
şarkıcı olup onla bunla gezseydik,bakan oğlu olup gemicikler alsaydık,mısır ticareti yapsaydık da babamız milletvekili olsaydı,
sanat diye aşkı memnuda oynasaydık hayat ne kadar kolay ve güzel olurdu...
ne yazık kı en onurlu,en güzel mesleği seçtik doktor olduk.Allah'tan önce onlar cezamızı versin diye...
drerdinc
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 10:37 pm

Simurg demiş ki:
ben daha hızlı bı gecıs ıcın veterıner&eczacı& vs ..(bu meslek sahıplerı alınmasınlar sozum onlara deıl) onlara kurs verıp onları da hekım yapma ıhtımallerı oldugunu dusunuyorum...

eczacılarada gıcıklar zor o işi yapmazlar...

okkipital
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 11:28 pm

serdarix demiş ki:
Güya gelmesine izin verecekleri Türki cumhuriyetlerin doktorlarının ülkesinde ben çalışabiliyor muyum peki?Ülkeler arası bu tip işlerde mütekabiliyet olmalı...Ben de bu kifayetsiz ve yalancı adamların eziyetini çekmeye meraklı değilim...

Yabancı siyasetçi konusunun da gündeme geleceği günü merakla bekliyorum ayrıca...Hem onun haklı bir gerekçesi de var...

yabancı siyasetçi süper fikir valla enazından bizi içimizdeki hainler diil dışardaki düşmanlar yıktı derdik fluchen

YUMURTA KAPIDA!
jazaam
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Çrş Oca 20, 2010 1:25 am

dnz demiş ki:
içim kararıyor... doktor olmak,tus kazanmak kolay mı... 5 senedir tıp okuyorum,daha bir senem var. üniversitenin festivallerinde ben vizelere çalıştım,herkes tatile giderken ben finallere girdim,herkes her akşam ayağını uzatıp yatarken dizi izlerken ben hastaneden yorgun geldim, kahvemi içip ders çalıştım, herkes sabah kahvaltı yaparken ben 5 dak daha uyumaya çalıştım minibüste uyukladım,
herkesin tuzu kuruyken ben üç haftada bir hafta sınav telaşı içinde ne yediğimi bile anlamadım, herkes sinemaya giderken ben nöbet tuttum....
herkes kendi arkasını kurtarırken,biz mezun olunca fedakarlık yapıcaz,herkesi dinlemek zorunda olucaz bi de her türlü psikolojik baskıya maruz kalıcaz,bi de arkamızdan paracı,burnu havada diyecekler...sanki herkesin derdini bi saat dinlemek zorundaymış gibi tanımızla ilgisi olmayan şeyleri dinlemek istemediğimizde kötü doktor olucaz,aile hekimi olcaz hastamız başka doktora gitmesin diye hastaya yalaka olcaz,ne dese susucaz,ne istese yazıcaz... Allah kahretsin,doktor olanı...
şarkıcı olup onla bunla gezseydik,bakan oğlu olup gemicikler alsaydık,mısır ticareti yapsaydık da babamız milletvekili olsaydı,
ne yazık kı en onurlu,en güzel mesleği seçtik doktor olduk.Allah'tan önce onlar cezamızı versin diye...

arkadaşım helal olsun güzel yazmışsın. bunu isimsiz olarak bakanlığa yollamanı ve de kopyalayıp uludagsozluk.com da doktorlarla ilgili bir başlığa yapıştırmanı rica ediyorum.
Drtus Reklam

Başa dön
serkann
Kidemli Asistan Dr.
Kidemli Asistan Dr.

TarihTarih: Çrş Oca 20, 2010 1:32 am

dnz demiş ki:

+11111
ağzına sağlık
drmilka
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Çrş Oca 20, 2010 5:32 am

bu yasada tum unıversite hastaneleri zarar edecek ve dıyecekler madem zarar edıyor satalım bunları özeldekıler calsıtırsın bızım adımıza ve gel gelelım esas hedef kendi yandaş holdınglerıne ucuz ucuz satacaklar uınversıte ve devlet hastanelerını bır bır
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-posta'yı gönderMSN Messenger Başa dön
clint
Basasistan
Basasistan

TarihTarih: Çrş Oca 20, 2010 8:04 pm

üniversite hastaneleri satılabilir mi bilmiyorum ama devlet hastaneleri muhtemelen özelleştirilecek. Bu nedenle şu anda oraya ucuz işgücü oluşturulmaya çalışılıyor gibime geliyor, yoksa kim alır fahiş maaşlı doktorarın olduğu hastaneleri di mi Smile
Mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni Başlık GönderCevap Gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

© 2004 DrTus.com :: ilk ve tek tus portalı:: İletişim: info@drtus.com  
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz. Tasarım ve Programlama : Melik UÇAR

DrTus, Tus, Tus Soruları, Tus Taban Puanları, Tus Tercih Rehberi, Askerlik ve Tus, Yabancılar ve Tus, Tıp Dışı Branşlar ve Tus, Tus İngilizce sınavı, Tus Klavuzları, Doktor Atama , Doktor Becayiş, Doktor Haber, Tus Kitapları, Tus Dersaneleri, Tusem, Yestus, Tumer,Tusdata,Prospektus, Klinisyen, DrTus, Doktor Forumları, Medikal Linkler, Tıp Linkleri, Tus Forumları, OSYM ve Tus, Tus Sonuçları, 2008 Eylül tus, 2009 Nisan Tus, E-tus,Medikal Rehber, Medikal İlan, Doktor İlan, Medical ebooks, Medikal download, Ücretsiz Tus kitapları, Tus Puan hesaplama, Onlinedeneme, Tusonline,Akademisyen,Tusmerkezi,İlaç Rehberi,Farmalist,Medikal sunumlar, Uzmanlık Tezleri, Asistan Doktorlar, Hastane Rehberi, Tıp Fakülteleri,Devlet Hizmet Yükümlülüğü,Hastane Dönerleri
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. :: Tus ve Tıp Sitesi :: Eksitus.com :: This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.