PORTAL FORUMLAR DOSYALAR REÇETE 2010 MEDİLAN MEDİ VİDEO DR. BECAYİŞ

HASTANE Rehberi

DrTus.com - Başlık Görüntüleniyor - bayıltan mümessiller
SSS SSS Arama Arama Üye Listesi Üye Listesi Kullanıcı Grupları Kullanıcı Grupları Profil Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Kayıt Giriş Giriş
Geçerli Zaman: Çrş Eyl 08, 2010 7:11 pm Cevaplanmayan mesajlar
bayıltan mümessiller
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Sonraki başlık
Yazar Mesaj
tanri-kulu
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 11:42 am
MesajMesaj konusu : bayıltan mümessiller
Yoneticiye Bildir ! Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar şahsen mümessillere hekimler arasındaki bakışın ve tavrın nasıl olduğunu merak ediyorum.çoğunu dinlemek bile istemiyorum ama adam bi taraftan da işini yapıyo buna da saygı duyuyorum...ama bana kalsa içeri bile almayacağım.bazı arkadaşlar oldukça samimi bazıları da benim gibi düşünüyor..
adamların hizmet ettikleri şeyi düşününce hiç görüşmemek en iyisi mi acaba?
siz ne yapıyorsunuz?
ne düşünüyorsunuz?
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
knidos
Kidemli Asistan Dr.
Kidemli Asistan Dr.

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 1:14 pm
MesajMesaj konusu : Re: bayıltan mümessiller

ben mümessillerin hep hayrını görmüşümdür onlar hakkında hep olumlu düşünürüm ama onların doktorlar hakkında aynı şeyleri düşünmediğini düşünüyorum

TarihTarih: 13.10.2009
Mesaj konusu : DrTUS Reklam

Başa dön
uslanmaz28
Comez Asistan Dr.
Comez Asistan Dr.

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 6:29 pm

bazıları konuşmaktan hiç anlamıyor bön bön bakıyor
oğlum kızım konuşmasını bilmiyorsan ne diye başladın bu işe
sonuçta onlarda eve ekmek götürüyorlar
allah onlarında yardımcısı olsun iyilere kötüler yüzünden zarar gelmemeli

Comez Asistan Dr.
Comez Asistan Dr.

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 7:05 pm

köy yerınde ıyı oluyor arada muhabbet edecek adam gelıyor Smile

Intern Dr.

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 7:29 pm

tamam ekmek paralarını kazanıyorlar saygı duyuyoruz ama olmaması gereken bir meslek bence.
drozlemtnc
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 7:32 pm
MesajMesaj konusu : 

BEN ÇOK SAMİMİ OLMAMA TARAFTARIYIM.HEMEN İSTEKLER BAŞLIYOR ÇÜNKÜ,AY SONU İLAÇ KOTASINI DOLDURMAM LAZIM BİRAZ DESTEK VERİR MİSİNİZ?Bİ İHTİYACINIZ VAR MI?YEMEK ISMARLAYALIM.SİZE KİTAP ALALIM,EVİNİZE EŞYA ALALIM GİBİ.BEN ONLARIN VERDİĞİ EŞANTİYONLARI DA ALMIYORUM ZATEN.ÇÜNKÜ BUNLAR HALKA,DOLAYISIYLA DEVLETE VE TABİ BİZİM VERDİĞİMİZ VERGİLERE İLAÇ PARASI OLARAK DÖNÜYOR.MUTLAKA BU IVIR ZIVIRIN PARASI İLAÇLARA EKLENİYOR.
tanri-kulu
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 7:42 pm
MesajMesaj konusu : 

drozlemtnc demiş ki:
BEN ÇOK SAMİMİ OLMAMA TARAFTARIYIM.HEMEN İSTEKLER BAŞLIYOR ÇÜNKÜ,AY SONU İLAÇ KOTASINI DOLDURMAM LAZIM BİRAZ DESTEK VERİR MİSİNİZ?Bİ İHTİYACINIZ VAR MI?YEMEK ISMARLAYALIM.SİZE KİTAP ALALIM,EVİNİZE EŞYA ALALIM GİBİ.BEN ONLARIN VERDİĞİ EŞANTİYONLARI DA ALMIYORUM ZATEN.ÇÜNKÜ BUNLAR HALKA,DOLAYISIYLA DEVLETE VE TABİ BİZİM VERDİĞİMİZ VERGİLERE İLAÇ PARASI OLARAK DÖNÜYOR.MUTLAKA BU IVIR ZIVIRIN PARASI İLAÇLARA EKLENİYOR.

buna kesinlikle katılıyorum...görüşmüyor musunuz peki?
Drtus Reklam

Başa dön
drriza
DRTUS KURUCU ADMİNİ
DRTUS KURUCU ADMİNİ

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 7:43 pm
MesajMesaj konusu : Re:

mumessılerın davranıslarını kısılıklerını tartısmak pek mantıklı deıl bence. ardakı mesafeyı koymak sıze kalmıs. urun satısı yaparak mesleklerını ıcra etmek zorundalar sonucta .
ama gel gelelım mumessıl kalıcakmı pıyasada dersenız sanmam. %60 ı ısten cıkarılmıs durumda....

www.yandaluzmanlik.com , www.drydus.com (YDUS)
www.mecburihizmet.com "Mecburi Hizmet Hakk�nda Her�ey"
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-posta'yı gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSN Messenger Başa dön
tanri-kulu
Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 7:45 pm

knidos demiş ki:
ben mümessillerin hep hayrını görmüşümdür onlar hakkında hep olumlu düşünürüm ama onların doktorlar hakkında aynı şeyleri düşünmediğini düşünüyorum

nasıl hayrını gördünüz hocam?
şahsi olarak iyi insanlar olabilirler ki iletişimle ilgililer bu doğal zaten.ben hizmet ettikleri amaç için konuşuyorum...yani kimse size yazmak istemediğiniz bir ilacı zaten yazdıramaz.yazdığınız ilaç için de kimseye ihtiyacınız yok...o zaman niye varlar?bize faydaları nedir?
ececec
Comez Asistan Dr.
Comez Asistan Dr.

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 8:20 pm
MesajMesaj konusu : 

görüşmemek için elimden geleni yapıyorum.zaten meslekleri doktorları ikna üzerine kurulu...ikna olan da çok arkadaşımız var Very Happy bence en ucuz ve en efektif ilacı yazın kendinizi ve devletin bütçesini kullandırtmayın..ayrıca çok da sıkıcılar.zaman kaybı olduğunu düşünüyorum...

Comez Tip Ogrencisi
Comez Tip Ogrencisi

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 8:22 pm
MesajMesaj konusu : 

drozlemtnc demiş ki:

buna kesinlikle katılıyorum...görüşmüyor musunuz peki? KİBARCA DİNLİYORUM.EŞANTİYON BIRAKIYORSA BIRAKMANIZA GEREK YOK DİYORUM.SOHPET AÇMAK İSTEYENE KISA CEVAPLAR VERİYORUM.ONLAR DA ALIŞTI ARTIK.ANLATIP ÇIKIYOLAR.BEN YİNE İSTEDİĞİMİ YAZIYORUM.UCUZ OLANI SEÇMEYE GAYRET EDİYORUM.SİSTEME GİRİŞ YAPARKEN FİYATLAR GÖRÜNÜYOR.
drwera
DRTUS MODERATORU
DRTUS MODERATORU

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 8:23 pm
MesajMesaj konusu : 

Mümesiller doktorlar üzerinden para kazanıyor. Doktorlarda mümesiller üzerinden baya katkı sağlıyor... Mümesillerin şu kadar ilaç başına size şunu bunu teklif etmesi kadar iğrenç ve etik olmayan bir şey yok. Ama piyasa bunun üzerine kurulu. Ve bir çok doktorda seviyor mümesilden gelecek hediyleri... Yazık ya ayaklar altına aldık bu mesleği.
Drtus Reklam

Başa dön
dreko58
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 9:41 pm

4 aydadır çalıştığım s.o da o arkadaşlardan bir tane bile gelen yok(600-700 aylık hasta sayım )konuya yorum yapamayacağım tek bildiğim en etkili ve en ucuz ilaç yazılmalı....(internlüğümde hergün geliyorlardı plk yaparken ... çelişki...)
Simurg
DRTUS ADMIN YARDIMCISI
DRTUS ADMIN YARDIMCISI

TarihTarih: Pts Oca 18, 2010 10:42 pm

daha once de defalarca tartısıldı..
onlar bırakın ısını yapsın.. ılacların efektıf reklamını yapabıldıklerı yontem bu.

sonucta receteye ılacı yazacak olan sızlersınız..gorusmenın suresını ve samımıyetı belırleyecek olanda.. karsınıza gecıp 2.-3. kusak sefalosporını veya 4. kusak kinolonu yde de endıkasyonu var dıyebılırler sonucta kıtabı bılgıdır ama sızın hastanıza gore en etkılı ve en ucuz tedavıyı verme yetkınız var..

hocam kotam dustu o dustu sızınle ılgılı deıl mf ve muadıl olayının sorumlusu deılsınız..

uc kurusluk promosyona kalemınızı satıcak kadar dusenlerden olmayacagınıza emınım..

Butterfly....
lityum
Intern Dr.
Intern Dr.

TarihTarih: Sal Oca 19, 2010 3:36 am

aklıma idris şahin hocanın dersi geldi:DVery Happy mümessiller için ''hologram var sanki karşında,elini uzatsan arkasından çıkacak sanki:D hepsi güzel yakışıklı tipler:D'' koparmıştı bu söz bizi:D:Dbi de ''başlıyorlar ilaç tanıtımı yapmaya,ben ne yapayım ilacı,sen çantada ne var onu söyle '' sözüVery HappyVery Happyçok muhteşem hoca vesselam:D
Mesajları göster:    
Önceki başlık Önceki başlık
Yeni Başlık GönderCevap Gönder

Geçiş Yap:   

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

© 2004 DrTus.com :: ilk ve tek tus portalı:: İletişim: info@drtus.com  
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz. Tasarım ve Programlama : Melik UÇAR

DrTus, Tus, Tus Soruları, Tus Taban Puanları, Tus Tercih Rehberi, Askerlik ve Tus, Yabancılar ve Tus, Tıp Dışı Branşlar ve Tus, Tus İngilizce sınavı, Tus Klavuzları, Doktor Atama , Doktor Becayiş, Doktor Haber, Tus Kitapları, Tus Dersaneleri, Tusem, Yestus, Tumer,Tusdata,Prospektus, Klinisyen, DrTus, Doktor Forumları, Medikal Linkler, Tıp Linkleri, Tus Forumları, OSYM ve Tus, Tus Sonuçları, 2008 Eylül tus, 2009 Nisan Tus, E-tus,Medikal Rehber, Medikal İlan, Doktor İlan, Medical ebooks, Medikal download, Ücretsiz Tus kitapları, Tus Puan hesaplama, Onlinedeneme, Tusonline,Akademisyen,Tusmerkezi,İlaç Rehberi,Farmalist,Medikal sunumlar, Uzmanlık Tezleri, Asistan Doktorlar, Hastane Rehberi, Tıp Fakülteleri,Devlet Hizmet Yükümlülüğü,Hastane Dönerleri
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. :: Tus ve Tıp Sitesi :: Eksitus.com :: This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.