arkadaşlar şahsen mümessillere hekimler arasındaki bakışın ve tavrın nasıl olduğunu merak ediyorum.çoğunu dinlemek bile istemiyorum ama adam bi taraftan da işini yapıyo buna da saygı duyuyorum...ama bana kalsa içeri bile almayacağım.bazı arkadaşlar oldukça samimi bazıları da benim gibi düşünüyor..
adamların hizmet ettikleri şeyi düşününce hiç görüşmemek en iyisi mi acaba?
siz ne yapıyorsunuz?
ne düşünüyorsunuz?
knidos
Kidemli Asistan Dr.
Tarih: Pts Oca 18, 2010 1:14 pm Mesaj konusu : Re: bayıltan mümessiller
bazıları konuşmaktan hiç anlamıyor bön bön bakıyor
oğlum kızım konuşmasını bilmiyorsan ne diye başladın bu işe
sonuçta onlarda eve ekmek götürüyorlar
allah onlarında yardımcısı olsun iyilere kötüler yüzünden zarar gelmemeli
_________________ bazı fırsatlar bir defa gelir ama bunu sonradan anlamak çok kötü oluyor
iatrosvseros
Comez Asistan Dr.
Tarih: Pts Oca 18, 2010 7:05 pm Mesaj konusu : Re: bayıltan mümessiller
BEN ÇOK SAMİMİ OLMAMA TARAFTARIYIM.HEMEN İSTEKLER BAŞLIYOR ÇÜNKÜ,AY SONU İLAÇ KOTASINI DOLDURMAM LAZIM BİRAZ DESTEK VERİR MİSİNİZ?Bİ İHTİYACINIZ VAR MI?YEMEK ISMARLAYALIM.SİZE KİTAP ALALIM,EVİNİZE EŞYA ALALIM GİBİ.BEN ONLARIN VERDİĞİ EŞANTİYONLARI DA ALMIYORUM ZATEN.ÇÜNKÜ BUNLAR HALKA,DOLAYISIYLA DEVLETE VE TABİ BİZİM VERDİĞİMİZ VERGİLERE İLAÇ PARASI OLARAK DÖNÜYOR.MUTLAKA BU IVIR ZIVIRIN PARASI İLAÇLARA EKLENİYOR.
BEN ÇOK SAMİMİ OLMAMA TARAFTARIYIM.HEMEN İSTEKLER BAŞLIYOR ÇÜNKÜ,AY SONU İLAÇ KOTASINI DOLDURMAM LAZIM BİRAZ DESTEK VERİR MİSİNİZ?Bİ İHTİYACINIZ VAR MI?YEMEK ISMARLAYALIM.SİZE KİTAP ALALIM,EVİNİZE EŞYA ALALIM GİBİ.BEN ONLARIN VERDİĞİ EŞANTİYONLARI DA ALMIYORUM ZATEN.ÇÜNKÜ BUNLAR HALKA,DOLAYISIYLA DEVLETE VE TABİ BİZİM VERDİĞİMİZ VERGİLERE İLAÇ PARASI OLARAK DÖNÜYOR.MUTLAKA BU IVIR ZIVIRIN PARASI İLAÇLARA EKLENİYOR.
buna kesinlikle katılıyorum...görüşmüyor musunuz peki?
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
drriza
DRTUS KURUCU ADMİNİ
Tarih: Pts Oca 18, 2010 7:43 pm Mesaj konusu : Re:
ben mümessillerin hep hayrını görmüşümdür onlar hakkında hep olumlu düşünürüm ama onların doktorlar hakkında aynı şeyleri düşünmediğini düşünüyorum
nasıl hayrını gördünüz hocam?
şahsi olarak iyi insanlar olabilirler ki iletişimle ilgililer bu doğal zaten.ben hizmet ettikleri amaç için konuşuyorum...yani kimse size yazmak istemediğiniz bir ilacı zaten yazdıramaz.yazdığınız ilaç için de kimseye ihtiyacınız yok...o zaman niye varlar?bize faydaları nedir?
görüşmemek için elimden geleni yapıyorum.zaten meslekleri doktorları ikna üzerine kurulu...ikna olan da çok arkadaşımız var bence en ucuz ve en efektif ilacı yazın kendinizi ve devletin bütçesini kullandırtmayın..ayrıca çok da sıkıcılar.zaman kaybı olduğunu düşünüyorum...
_________________ mutluluk bir varis degil;bir yolculuktur
Mümesiller doktorlar üzerinden para kazanıyor. Doktorlarda mümesiller üzerinden baya katkı sağlıyor... Mümesillerin şu kadar ilaç başına size şunu bunu teklif etmesi kadar iğrenç ve etik olmayan bir şey yok. Ama piyasa bunun üzerine kurulu. Ve bir çok doktorda seviyor mümesilden gelecek hediyleri... Yazık ya ayaklar altına aldık bu mesleği.
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
dreko58
Intern Dr.
Tarih: Pts Oca 18, 2010 9:41 pm Mesaj konusu : Re:
4 aydadır çalıştığım s.o da o arkadaşlardan bir tane bile gelen yok(600-700 aylık hasta sayım )konuya yorum yapamayacağım tek bildiğim en etkili ve en ucuz ilaç yazılmalı....(internlüğümde hergün geliyorlardı plk yaparken ... çelişki...)
Simurg
DRTUS ADMIN YARDIMCISI
Tarih: Pts Oca 18, 2010 10:42 pm Mesaj konusu : Re:
daha once de defalarca tartısıldı..
onlar bırakın ısını yapsın.. ılacların efektıf reklamını yapabıldıklerı yontem bu.
sonucta receteye ılacı yazacak olan sızlersınız..gorusmenın suresını ve samımıyetı belırleyecek olanda.. karsınıza gecıp 2.-3. kusak sefalosporını veya 4. kusak kinolonu yde de endıkasyonu var dıyebılırler sonucta kıtabı bılgıdır ama sızın hastanıza gore en etkılı ve en ucuz tedavıyı verme yetkınız var..
hocam kotam dustu o dustu sızınle ılgılı deıl mf ve muadıl olayının sorumlusu deılsınız..
uc kurusluk promosyona kalemınızı satıcak kadar dusenlerden olmayacagınıza emınım..
_________________ ŞAMPİYON!!
Butterfly....
lityum
Intern Dr.
Tarih: Sal Oca 19, 2010 3:36 am Mesaj konusu : Re:
aklıma idris şahin hocanın dersi geldi:D mümessiller için ''hologram var sanki karşında,elini uzatsan arkasından çıkacak sanki:D hepsi güzel yakışıklı tipler:D'' koparmıştı bu söz bizi:D:Dbi de ''başlıyorlar ilaç tanıtımı yapmaya,ben ne yapayım ilacı,sen çantada ne var onu söyle '' sözüçok muhteşem hoca vesselam:D
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.