valla ben nöro daym öyle bir bilgim yok sanmıyorum da alanları çok çok farklı.. nörokognitif yada davranışsal nöroloji belki ortak taraf ama.. yok yok çok zor bence alakası yokki ikisinin
Drtus Reklam
Tarih: 13.10.2009 Mesaj konusu : DrTUS Reklam
prozaceus
Comez Asistan Dr.
Tarih: Cmt Ksm 28, 2009 4:51 am Mesaj konusu : Re: pskytri üstüne nöro,nöro üstüne pskytri???
ABD'de nöropsikiyatri uzmanı ünvanı alabiliyorsunuz. Aslında geleceğe yönelik düşünüldüğünde birleşme ihtimali yüksek görünüyor; böyle bir şey benim kanaatince en fazla nörologlara yarar...
seydasehir
Comez Tip Ogrencisi
Tarih: Cmt Oca 23, 2010 1:01 am Mesaj konusu : Re: pskytri üstüne nöro,nöro üstüne pskytri???
valla ben nöro daym öyle bir bilgim yok sanmıyorum da alanları çok çok farklı.. nörokognitif yada davranışsal nöroloji belki ortak taraf ama.. yok yok çok zor bence alakası yokki ikisinin
katılıyorum zor bi ihtimal..
sklar
Kidemli Asistan Dr.
Tarih: Cmt Oca 23, 2010 1:46 am Mesaj konusu : Re: pskytri üstüne nöro,nöro üstüne pskytri???
psikiyatri üstüne 2 yıl nöro ya da tam tersi tus sınavı ile mümkün.
bu davranışın idealistlikle bir alakası da yok.
malum psikiyatristler özel hastanede calışamıyorlar. eger bir psikiyatrist 2 yıl daha okuyup nörolog olursa hem özel hastaneded calışır, hem kaşesi gecerli olur hem de psikiyatri hastası bakar. deli iş valla
malum psikiyatristler özel hastanede calışamıyorlar. eger bir psikiyatrist 2 yıl daha okuyup nörolog olursa hem özel hastaneded calışır, hem kaşesi gecerli olur hem de psikiyatri hastası bakar. deli iş valla
psikiyatristler özel hastanede calışamıyorlar??? eminmisin. ama niye?
psikiyatristler özel hastanede calışamıyorlar??? eminmisin. ama niye?
yanlıs bir bilgi olmalı
bir suru ozel psikiyatri merkezi var ve orada psikiyatrist doktorlar calısıyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.