tüm tıpdışı arkadaşlar! yönetmelikti, davaydı, adli tatildi, sonuç ne zaman belli olucak derken o kadar çok dağıldık ki hiç birimiz çalışamaz hale geldik.
bu başlıkta birbirimizi yeniden motive edelim.
sıkı bir şekilde çalışmaya başlamalıyız...
bence sıkı bir şekilde çalışmaya başlamak;davanın sonlandığı an başlayacak.çoğunluk bu kanıda bence.ama kopmamak için şimdilik rolantide çalışılabilir.
burda konuşma ortamı yaratarak biraz ısınabiliriz belki.
_________________ sadece TEMBELLER için İMKANSIZ diye bir şey vardır...
bence sıkı bir şekilde çalışmaya başlamak;davanın sonlandığı an başlayacak.çoğunluk bu kanıda bence.ama kopmamak için şimdilik rolantide çalışılabilir.
burda konuşma ortamı yaratarak biraz ısınabiliriz belki.
ben 1 aydan beri kapak açmadım bu belirsizliklik içinde ders çalışma gücünü yakalmak zor biras kendi adıma konuşuyorum...türkiyede davalar ne kadar çabuk sonuçlanır orasıda yorumsuz ama umarım bu davanın sonucu en kısa zamanda olumlu bişekilde sonuçlanır da hepimiz eskisinden kat kat daha yüksek motivasyonla başlarız derse we bu işi başarırız...
bence tıpdışıların tusa girmesi saçmalıktan öte bişey değildi. bu yanlıştan döndüler, boşuna kendilerini kasıp zorlamasınlar farklı yollara ,işlere girmek en iyisi olacak kendileri için ,dava sonuçlansada bi sonuç çıkacacağını düşünmüyorum ösym bugüne kadar yapacağı en iyi işi yaptı tustan tıpdışıları çıkarmakla, onun için çalışmanızın anlamı yok yazık olur zaman kaybı sadece .
hocam bi rahat bırakın adamları da rahat rahat yazıp paylaşsınlar yahu....
bu soruna kadar daha ne problemlerimiz var.... ohoooo buna sıra gelene kadar....
bence tıpdışıların tusa girmesi saçmalıktan öte bişey değildi. bu yanlıştan döndüler, boşuna kendilerini kasıp zorlamasınlar farklı yollara ,işlere girmek en iyisi olacak kendileri için ,dava sonuçlansada bi sonuç çıkacacağını düşünmüyorum ösym bugüne kadar yapacağı en iyi işi yaptı tustan tıpdışıları çıkarmakla, onun için çalışmanızın anlamı yok yazık olur zaman kaybı sadece .
sen nie atlıosun ki hemen biz kendi aramızda konuşuoz senin fikirlerine ihtiyacı yok kimsenin merak etme bu sitede senin gibi boşbeleş konuşan çokk karnımız tok yani hadi kardeşim sen tıpiçilerin yanına git kendi davanla uğraş burda sana yer yokk hadii......
sen nie atlıosun ki hemen biz kendi aramızda konuşuoz senin fikirlerine ihtiyacı yok kimsenin merak etme bu sitede senin gibi boşbeleş konuşan çokk karnımız tok yani hadi kardeşim sen tıpiçilerin yanına git kendi davanla uğraş burda sana yer yokk hadii......
gidin kendinize site açın o zaman doktorların sitesine girmeyin, 3-5 dersi ezberleyip sınava girip 65-66 puan alıp izmire gitmek bitti artık o günler, sanki eğitim formatınızda olan konulardan sınav oluyonuz, hipertansiyon ilaçlarının yan etkilerini okuduğunuz bölümdemi öğrendiniz
gidin kendinize site açın o zaman doktorların sitesine girmeyin, 3-5 dersi ezberleyip sınava girip 65-66 puan alıp izmire gitmek bitti artık o günler, sanki eğitim formatınızda olan konulardan sınav oluyonuz, hipertansiyon ilaçlarının yan etkilerini okuduğunuz bölümdemi öğrendiniz
aaa yeter artık ya herkes kendi işiyle uğraşsın, her tıp dışı başlığa saldırıyorsunuz.bi probleminiz varsa bunu yargı yoluyla halledersiniz boşuboşuna başlığı meşgul etmeyin...
selam ,
biyologların tusa girip giremeyeceği önümüzdeki ayın ortalarında belli olacak.
diğer bir haber , tıpdışı asistanların dönerleri kuşa döndü; haberiniz olsun asistan olarak değil biyolog olarak döner almaya başladılar
birşeyden haberiniz yok sanırım
neyse
tus davası olumlu sonuçlanacak , sınava da gireceğiz ancak asistanken maaşlar aynı olsa da dönerler o zaman ne olur onu bilemeyiz .
tabi sonunda uzman olunca dönerler normale dönecek.
şimdi hemen nereden duydun, demeye başlamayın azcık sizde araştırın bulursunuz.
Davayı kazanacağımıza inanan arkadaşlar,birazcık da olsa umudu olan arkadaşlar bu başlıkta toplanalım ve daha fazla vakit kaybetmeden çalışmaya başlayalım.bu başlık onun için açılmış ama pek ilgi görmemiş.haydi burda herkes çalışmalarını paylaşsın(kim hangi dersi çalışıyo,ne kadar çalışıyo)böylelikle birbirimizi gaza getiririz ve daha çok çalışırız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.