hazırlamış olduğum programlar standart programlardır 6 yıldır bir çok kişi tarafından uygulanmıştır ve bu çalışma programları bazı analizler doğrultusunda tarafımca hazırlanmıştır, isteğe göre 2 tekrara o dersleri koyabilirsiniz...
abi bişey sorcam ben. son 1 ayım boş kalsın istiyorum. 1 aylık çalışma programından son tekrarımı yapmak istiyorum. ama yanlış bilmiyorsam sizin nisan tusu için hazırladığınız programda son 1 aylık boşluk yok. ne yapayım?
"otur programı kendine göre modifiye et" mi diyeceksiniz?
abi bişey sorcam ben. son 1 ayım boş kalsın istiyorum. 1 aylık çalışma programından son tekrarımı yapmak istiyorum. ama yanlış bilmiyorsam sizin nisan tusu için hazırladığınız programda son 1 aylık boşluk yok. ne yapayım?
nisan programında son 1 ay bos ki
Allah allah. bendeki nisan programında değil.
ama ben yukardaki linke bakmadım hiç. so.da öyle her program yüklü değil. çoğu şeyi açamıyorum ve program da yükleyemiyorum.
daha önce indirdiğim bi program var yine erdinç abinin hazırladığı. onda son 1 ay boş değildi. o yüzden sormuştum.
dersaneye gidenler için başka bi program var mı?yoksa bu programı modifiye mi edelim?
dersaneye giden arkadaşlarımız dersanenin programına yönelik çalışmalarını düzenlemeliler... bu hazırlamış olduğum programlar dersane desteği almayacak kişilere yöneliktir... dersaneye giden arkadaşlarımızın nasıl çalışmasıyla alakalı bir köşe yazısını yakında sizlerle paylaşacağım, sevgiler
kardeş ellerine sağlık, nisan tus çalışma programını inceledim, bu derslerin sıralanışını neyi dikkate alarak hazırladın biraz açıklayabilir misin? teşekkürler..
dersaneye gidenler için başka bi program var mı?yoksa bu programı modifiye mi edelim?
dersaneye giden arkadaşlarımız dersanenin programına yönelik çalışmalarını düzenlemeliler... bu hazırlamış olduğum programlar dersane desteği almayacak kişilere yöneliktir... dersaneye giden arkadaşlarımızın nasıl çalışmasıyla alakalı bir köşe yazısını yakında sizlerle paylaşacağım, sevgiler
yazınızı heyecanla bekliyoruz teşekkürler emekleriniz için
_________________ KONU?UPTA APTALLI?INIZI BELL? EDECE??N?ZE SUSUN DA BAR? ?ÜPHEDE KALSINLAR
zambak1992
Comez Asistan Dr.
kardeş ellerine sağlık, nisan tus çalışma programını inceledim, bu derslerin sıralanışını neyi dikkate alarak hazırladın biraz açıklayabilir misin? teşekkürler..
sevgili üyemiz, bu çalışma programları 5 yıllık tus danışmanlığım sonucunda ortaya çıkmış programlardır, ders sıralamaları belli deneyimler ve geri dönüşümlere göre hazırlanmıştır... birçok kişiye danışmanlık verdiğinde onların iyi veya kötü geri bildirimleriyle sınav performanslarıyla belli analizler ortaya çıkmakta.. ve bu analizler doğrultusundada böyle standart bir program ortaya çıkmaktadır...
yine tekrarlıyorum burdaki program standart çalışma programlarıdır...
sıfırdan başlayan biri için?konuları hızlı geçmek doğrumudur?en az kaç saat /gün çalışmak lazım sizce?sayın dr erdinç?
saygılar
konuları ilk defa çalışan birinin konuları anlamadan hızlı geçmesini hiçbir zaman önermem... ama sizin hedefiniz diyelim ki 2010 nisan ve siz bir patolojiye başladınız 20 günü daha ilk okumada patolojiye ayırıyorsanz bu hatadır... programlarda ortalama süreler verilmiştir, kişiye göre artı eksi 1-2 gün olabilir...
sıfırdan başlayan biri için?konuları hızlı geçmek doğrumudur?en az kaç saat /gün çalışmak lazım sizce?sayın dr erdinç?
saygılar
konuları ilk defa çalışan birinin konuları anlamadan hızlı geçmesini hiçbir zaman önermem... ama sizin hedefiniz diyelim ki 2010 nisan ve siz bir patolojiye başladınız 20 günü daha ilk okumada patolojiye ayırıyorsanz bu hatadır... programlarda ortalama süreler verilmiştir, kişiye göre artı eksi 1-2 gün olabilir...
hocam ilk defa calişiliyorsa ve 2011 nisansa hedef, yaklasim ne olmali
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.