arkadaşlar yeni açılan eğitim araştırma hastanelerini biraz araştırdım erzurumda ki hastane daha faliyete yeni geçmiş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum elazığda şef ,şef yardımcısı namına bişey yok kayseri antalya hakkında bilgim yok bilen varsa paylaşsın lütfen
En son koleraptist tarafından Pts Eyl 15, 2008 8:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bu kadar stresin ardından düzeni oturmamış yerler yazılmamalı bence...bir sürü problem oluyor..eğitim için uzmanlık isteyen insnlar olmalıyız,yani olabildiğince seçici
bence en az 5-6 yıldır eğitim araştırma hastanesi olmalı yazılacak yer...en azından birkez olsun uzman vermiş olmalı
1 yıldır Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi bölümünde 4 asistan arkadaşız.hala şefimiz atanmadı.üniversitede 7 aydır mecburi rotasyonlarımızı yapıyoruz.Bakanlık bize hiçbir bilgi vemiyor.ileriyi göremiyoruz.Bizim durumumuzda olan arkadaşlar varsa onlardan cevap bekliyorum.Bu nasıl bir uzmanlık eğitimidir?
_________________ zaman asla ölmez ve çember yuvarlak değildir
1 yıldır Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi bölümünde 4 asistan arkadaşız.hala şefimiz atanmadı.üniversitede 7 aydır mecburi rotasyonlarımızı yapıyoruz.Bakanlık bize hiçbir bilgi vemiyor.ileriyi göremiyoruz.Bizim durumumuzda olan arkadaşlar varsa onlardan cevap bekliyorum.Bu nasıl bir uzmanlık eğitimidir?
Sağlık Bakanlığı Kayseri Eğitim Hastanesi Genel Cerrahiye 1 şef, 1 şef yrd,2 başasistan kadrosu açtı. Atamalar olursa sıkıntınız biter.
bakanlık duyurusunu gördüm.daha önce de kadro açıldı ama gelen olmadı.inşallah bu sefer atanırlar.ama en azından 4-5 ay daha yine aynı şekilde ordan oraya gezecez.
_________________ zaman asla ölmez ve çember yuvarlak değildir
tuskilidi
Intern Dr.
Tarih: Çrş Oca 27, 2010 2:37 am Mesaj konusu : Re:
bu hastanelerin düzeninin oturması zaman alacaktır ama herzaman bi yerin ilk personeli olmak iyidir yerleşilebilir
DHY olmasaydı dediğin olabilirdi ama bitirdikten sonra en az 1 yıl uzak kalınca (+1 yıl da askerlik eklenebilir duruma ve cinsiyete göre) pek pratiğe dökülemiyor bu avantaj.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.