slm.şimdi halk sağlığındayım,yeni bitti pediatri.Ama tabi travmatik geçti tahmin edersin.Senin için olmasa da zaten bol bol dedim staj alırken...Fakat bir kaç tane asistan gerçekten çok iyiydi ve onlarla çok iyi anlaştık ve çok yardımları da oldu.İnsan gibi insan olunca daha farklı oluyor herşey.Hala da konuşuyoruz.Şaşırtıcı di mi?
Sen ne zaman mezun oldun bilmiyorum ama yenilerdi benim dediklerim.Burdan söylemiyim isimlerini.Yanlış anlamanı istemem bu ben de pediatriye karşı bir sempati uyandırmadı:)Pediatri mi asla....
özgür kardeşim hoşbulduk atamadan hiç haberim yok.zaten bakanlıkta telefona cevap veren bile yok!yanarım yanarım şu atama yüzünden ders çalışamadığıma yanarım!moralim aşırı bozuk!
bluedrhg
Comez Asistan Dr.
Tarih: Çrş Şub 15, 2006 5:18 am Mesaj konusu : Re: :)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
DrTus.com :: Bu site Dr.Rıza Eröksüz tarafından kurulmuştur. Bu sitedeki dökümanlar ve yazılar, yazarlarına aittir. Sitedeki bilgiler izin alınmadan yayınlanamaz.